- Fotball er som LSD

Eric Cantona snakker om avhengigheten av fotball, Arsenal slipper ikke Vieria og Leicesters manager gir seg. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Cantona er på vei tilbake til engelsk fotball og trenerjobb for Manchester United-juniorene. Nå forteller franskmannen at han fortsatt er hekta på fotball, fire år etter han la opp.

34-åringen har lekt seg med sandfotball og prøvd seg som skuespiller før han bestemte seg for å skaffe seg trenererfaring.

- Noengang finner jeg glede i å være skuespiller. Men ikke engang ekte skuespillere føler den gleden jeg har følt som fotballspiller. Ingenting kan sammenliknes. Å være skuespiller er et svakt narkotikum. Fotball er narkotikaens LSD, sier Cantona til Manchester Uniteds offisielle magasin.

I frykt for å vekke redsel hos foreldre som sender ungguttene sine til Old Trafford, legger Cantona til følgende:

- Jeg bruker ikke dop, men jeg har hørt om det.

Utsagnene fra Cantona havner i samme kategori som «måker og trålere»-talen han framførte etter at han karatesparket en Crystal Palace-tilhenger på midten av 90-tallet.

- Når du har vært en idrettsutøver finner du ikke noe mer spennende. Kanskje jeg er en god skuespiller, men jeg er ikke god nok.

Cantona avviser at han kommer til Old Trafford for å overta etter manager Alex Ferguson, som gir seg om et år. Han nekter også å gå på Uefas trenerkurs.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer