Fotball-Norge har ikke fremmet en eneste motkandidat til Hallén

Fristen gikk ut for sju uker siden.

INGEN REELLE TRUSLER: Ingen i NFF-organisasjonen har foreslått et navn som kan utfordre Yngve Hallén i kampen om presidentvervet. Nå er det bare uker igjen til innstillinga skal være klar. Foto: Torbjørn Katborg Grønning
INGEN REELLE TRUSLER: Ingen i NFF-organisasjonen har foreslått et navn som kan utfordre Yngve Hallén i kampen om presidentvervet. Nå er det bare uker igjen til innstillinga skal være klar. Foto: Torbjørn Katborg Grønning Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Krangelen med Drillo og omdømmeproblemene til tross:

Yngve Hallén (45) står uten motkandidater til presidentvalget neste vår. Det får Dagbladet bekreftet fra kilder med tett innsikt i valgkomiteens arbeid.

Fristen for å foreslå navn gikk ut 15. september. Komiteen, som ledes av Marianne Brynildsen fra Oslo Fotballkrets, er nå inne i arbeidet med å finsikte personer til de ulike vervene de skal besette. Brynildsen vil ikke kommentere verken navn eller antall presidentkandidater overfor Dagbladet, men forteller at deres plan er å ha en innstilling klar allerede i desember.

Stor misnøye Dagbladets kilder forteller at ingen av de fotballsammenslutningene som ble invitert til å spille inn navn for valgkomiteen, kom opp med utfordrere til Hallén innen fristens utløp.

Det er heller ikke dukket opp etteranmeldte forslag. Dette til tross for at misnøyen med Halléns håndtering av Egil Drillo Olsens avgang, har vært stor ute i Fotball-Norge den siste måneden.

- Fem innspill totalt Det er et knapt halvår til fotballtinget på Lillestrøm. Det var i samme by Yngve Hallén ble valgt som fotballpresident for første gang i mars 2010, det var der han ble gjenvalgt i 2012 - og det er der han altså, høyst trolig, klappes fram for tredje gang i 2014.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer