Fotball på bok

I bakrommet kikker på fotballbøker i Premier League.

DAVID O'LEARY er en av de mange innenfor yrket engelsk fotball som har skrevet bok, «Leeds United On Trial». Den topper nå lista over «bestselgere» av fotball mellom to permer, noe som det utgis i knotter og spann av i Storbritannia.

GEORGE BEST ligger på plassen etter O'Leary med «Blessed».

DAVID BECKHAM får neppe nobelprisen i lær for verket «My World», men unge folk liker å få et glimt at Davids verden, den ligger på plass tre.

GEOFF HURST er helten fra VM i 1966, hans «1966 and all that» selger til plass fire (2).

MICHAEL OWEN er ung og god, boka «Michael Owen In Person» er nummer fem. Videre nedover på topp ti-lista finner vi «Liverpool in Europa», «Manchester Uniteds Official History», Roy Keane med «Captain Fantastic», «Marching On Together» av Eddie Grady/Jason Thomas og BBC-veteran Michael Parkinson er inne med «On Football». Vi for vår del venter fortsatt på Erik Foss og «Stil & Longs - minner fra vingen».

WWW.SPORTSBOOKDIRECT.CO.UK er kanskje et nettsted du kjenner. Gjør du det ikke kan det muligens være et sted for sportsbøker.

DAVID GINOLA ser ikke ut til å ha noen framtid hos Everton heller. I den anledning minner vi om franskmannens ord etter at han ble dyttet ut av Aston Villas eksmanager John Gregory...«He humiliated me, destroyed my name and my image and showed me no respect». Og, hva gjorde De, herr Ginola?

SOUTHAMPTON har som kjent de beste fans når det gjelder å synge samstemt på engelske fotballbaner, det har en musikkprofessor nylig funnet ut. I Bakrommets avdeling for unoter spør: - Hvilken fotballsang liker du best?

SHEFFIELD UNITED var en skam for alle som er opptatt av fotball da de lørdag endte opp med seks mann (tre utvist) og to skadet i oppgjøret mot West Bromwich. Viser det seg at klubben ba to av spillerne om å bli «skadet», kan fotball-forbundet frata dem ti poeng.

DENNIS BERGKAMP er ikke med når Arsenal møter Juventus i kveld. Bergkamp har som kjent flyskrekk og manager Arsené Wenger ville ikke la hollenderen komme seg ned til Italia via landeveien/tog. Gunners-sjefen sier han trenger en uthvilt Bergkamp ettersom Arsenal møter Newcastle i FA Cupen lørdag klokken 12.00. Thierry Henry må stå over denne omkampen grunnet kort.

GLENN HODDLE og Tottenham har nå sluppet inn 13 mål på tre kamper og laget null/zero. Hvor lenge blir Glenn i Spurs?

SEPP BLATTER til IOC (blant sine egne der også), Centerhalf for fred og hvem vinner VM?