Fotball-topp klaget på salatpris - ble møtt med nettstorm

Dro fram billettpriser og spillerkjøp.

TRÅKKET I SALATEN?:Visedirektør Karren Brady (46) i West Ham United stusset over salatprisene i et tv-program. Det fikk supporterne til å minne henne på klubbens egne billettpriser og dyre kjøp. Foto: NTB Scanpix.
TRÅKKET I SALATEN?:Visedirektør Karren Brady (46) i West Ham United stusset over salatprisene i et tv-program. Det fikk supporterne til å minne henne på klubbens egne billettpriser og dyre kjøp. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

(Dagbladet): Visedirektør Karren Brady (46) i West Ham United har fått flere supportere på nakken etter en kommentar under tv-programmet The Apprentice i England - eller Kandidaten som det het på norsk.

En deltager i tv-programmet forsøkte å selge en porsjon med salat til 9 pund. Det tilsvarer drøyt 112 kroner.

Nettopp denne scenen fikk Karren Brady til å hisse seg opp på sosiale medier. På Twitter publiserte hun et bilde av en boks med salat og teksten:

«£9 for en salat».

Spissrefs Utspillet fikk raskt flere supportere til å reagere - trolig med en humoristisk undertone.

- Du betalte 18 000 000 pund (225 mill. kroner) for Andy Carroll, skrev Mark Britton.

Supporteren siktet til West Ham som kjøpte spissen Andy Carroll (26) fra Liverpool i 2013. Den skadeutsatte angriperen står med sju mål på 31 kamper for klubben - og har ikke vært noen foreløpig suksess på Boleyn Ground.

Billettpriser Andre reagerte:

- Ironisk at dette kommer fra noen som mener det er helt fint å ta 100 pund (1200 kroner) for en fotballkamp, skriver Tommy Williams og sikter til billettprisene på hjemmebane.

De mange reaksjonene fikk Brady til å forsvare seg med at klubben hadde solgt billetter til såkalte juniorer for bare ett pund - det tilsvarer 12 kroner.

West Ham møter forøvrig Crystal Palace på bortebane i Premier League søndag.