Fotballband og smarte klubber

I bakrommet serverer svenskehistorier, rock'n'roll og spør: Hvem blir solgt i United?

GEORGE BURLEY har fått beskjed fra Ipswich-styret om at det er penger på bok for nye spillere hvis klubben blir klare for spill i Europa neste sesong. Men styret gir ikke Burley gull-VISA og beskjed om å kjøpe seg til fant. Ipswich satser på unge talenter som de tålmodig bygger opp til å bli helter på Portman Road.

MARTIN KEOWN er ute i britisk presse med klar tale til en svenske: Jeg vil tilbake på landslaget. Så spørs det om Sven-Gøran Eriksson hører på den solide Gunners-stopperen.

GAZZA prøvde seg i en treningskamp denne uka, han holdt i 23 minutter før han fikk problemer med lysken og måtte forlate bana. Synd for Paul Gascoigne.

RUUD VAN NISTELROOY ble tidenes dyreste spiller i engelsk fotball denne uka da han endelig ble klar for United. Britisk presse har allerede døpt Ruud til den nye Marco Van Basten. Manager Alex Ferguson har sagt at ingen skal selges, tror vi på dette? Hvem tror du skotten vil selge? Gi I Bakrommet navn, og så ser vi hva som skjer etter sesongslutt.

LUIS BOA MORTE har vært en suksess for Premier League-klare Fulham, god Vest-London klubb. I kveld er han med når Portugal møter Frankrike i en privatlandskamp. Boa Morte ble innkalt også fordi EM-gode Portugal har mange skader.

ERIK FOSS gjorde som kjent sine hoser blå hos Enga. Nå finter han ut morgenfugler hos TV2, og denne helga gjør herr Foss comeback. Han reiser til Skottland. Sammen med resten av de norske svirebrødrene i supporterklubben til Stenhousemuir, divisjon 2. Grunnlagt 1884. Foss sier til I Bakrommet at det neppe blir en forkamp på liv og død, heller på late baller og noen tunneler. Heia The Warriors.

BERNARD VENABLES er død. Han er ikke broren til Terry. Bernard spilte ikke fotball, men han skreiv bøker, blant annet tegneserieboka «Mr. Crabtree Goes fishing». Den solgte to millioner eksemplarer da den kom ut for cirka 60 år siden. Vi liker fiske med flue, og lyser fred over minnet.

TROND ANDERSEN er som kanskje noen veit også habil på elgitar. Han spiller ofte voggesanger for unggutta John Carew og Eirik Bakke når landslaget møtes (dårlig spøk). Helt sant derimot er det at Andersen, og gode rockere fra Gjelsten-klubben for lengst har dannet et band. Vi håper snart Andersen inviterer på plateslipp.

NILS-JOHAN NORGE sender i kveld hjem Bulgaria med sekken tom, 0-0 er tipset og lykke til Lyn. En smart klubb.