Fotballbråket over

Bare timer før pressekonferansen i Manchester røper Niso-leder Morgan Andersen at de utestengte spillerne med Ole Gunnar Solskjær i spissen er enige med Norges Fotballforbund.

Dette melder forhandlingssjef Andersen på Nisos egne hjemmesider i dag. Han avviser tidligere meldinger fra NFF-president Per Ravn Omdal. Han skal ha sagt at partene ikke er enige.

Dermed er trolig den ukelange sponsorkrangelen mellom NFF og Ole Gunnar Solskjær, Ronny Johnsen, Tore André Flo og Steffen Iversen over.

- Vi er enige om avtalens innhold, og det er bare formaliseringen av avtalen som gjenstår, sier Andersen.

Norges Fotballforbund vil i ettermiddag ikke kommentere påstandene fra Niso-lederen, som også er motparten i forhandlingene.

- Vi har foreløpig ingen kommentar til det som foregår i Manchester før vi er helt ferdige, sier informasjonssjef Roger Solheim til Dagbladet.no.

Men ifølge Andersen er altså det meste klart før pressekonferansen som avholdes kl. 15.30 norsk tid.

- Det er inngått en avtale med NFF, vi har tatt hverandre i hånda. Vi presiserer at vi var enige med Omdal om at vi skulle si til det samlede pressekorps at vi ikke rakk å bli ferdig med det formelle arbeidet, og besluttet å ikke møte pressen før vi skrev under, sier Andersen på Nisos nettsider.

  • Dagbladet.no kommer tilbake med mer om avtalen kl. 15.30.