Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotballegenden er nesten ikke til å kjenne igjen

- Har han på seg leppestift?

OPPSIKT: Fotballegenden Diego Maradona vekte oppsikt da han stilte på sitt eget TV-show søndag. Foto: REUTERS / Jorge Silva / NTB Scanpix
OPPSIKT: Fotballegenden Diego Maradona vekte oppsikt da han stilte på sitt eget TV-show søndag. Foto: REUTERS / Jorge Silva / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den argentinske fotballegenden Diego Maradona har levd et utsvevende liv.

Maradona ledet Argentina til VM-gull i 1986. I 1991 ble han utestengt i 15 måneder etter at det ble funnet spor av ulovlige stoffer.

- Ser ut som en 80-åring Etter at fotballkarrieren endte, har blant annet narkotikamisbruk vært med på å prege fotballspilleren.

- Hvis jeg ikke hadde begynt med narkotika, ville jeg vært en fenomenal fotballspiller. Selv om jeg er 53 år, er det som om jeg har levd i 80 år, sier sa Maradona om seg selv i høst.

Argentineren har ved flere anledninger vært på rehab. Men nå ser det ut til at den tidligere fotballspilleren også har tatt andre grep for å freshe seg opp.

OPP OG NED: Vekta til Diego Maradona har gått opp og ned. Her fra Cuba, hvor han skulle på avrusning. Foto:AFP PHOTO / Adalberto ROQUE / NTB Scanpix
OPP OG NED: Vekta til Diego Maradona har gått opp og ned. Her fra Cuba, hvor han skulle på avrusning. Foto:AFP PHOTO / Adalberto ROQUE / NTB Scanpix Vis mer

Ifølge argentinske medier skal Maradona både ha tatt foretatt ansiktsløftning, for å få bort posene under øynene, og ha tatt laserbehandlinger for å se yngre ut. I tillegg har fotballspilleren, som har gått opp og ned i vekt de seinere åra, tydeligvis fått kontroll på vekta.

Stram i maska Da den nåværende 54-åringen stilte opp på sitt eget TV-show på søndag, vakte det stor oppmerksomhet.

Ikke bare så fotballegenden mye strammere ut i maska, men han hadde også på seg det som ser ut som leppestift.

- Har den argentinske legenden Diego Maradona på seg leppestift i denne videoen?, spør den engelske tabloidavisa Mirror - i en artikkel med en video fra TV-showet til 54-åringen.

Til og med den seriøste tyske avisa Die Welt bruker spalteplass på argentinerens nye utseende. Avisa har også laget et bilde hvor man kan sammenligne Maradonas ansikt fra nå og tidligere.

54-åringen skal nå være sammen med ekskjæresten Rocio Oliva igjen.

I høst ble det store overskrifter da Oliva publiserte en mobilvideo der Maradona tilsynelatende er sterkt beruset og skjeller ut kjæresten og slår henne flere ganger.

Fotballegenden hang også av-og-på-kjæresten ut som en tyv i fjor sommer.

TIDLIGERE: Slik så Diego Maradona ut tdligere. Foto: REUTERS / Ciro De Luca / NTB Scanpix
TIDLIGERE: Slik så Diego Maradona ut tdligere. Foto: REUTERS / Ciro De Luca / NTB Scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart