Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League

Fotballeksperter slakter Lukaku etter «hysjing»: - Han viser mangel på respekt

Da Ashley Williams ba Romelu Lukaku gjøre jobben sin, hysjet belgieren på den rutinerte waliseren. Engelske fotballeksperter er ikke imponert.

TURBULENT: Martin Keown spekulerer i at det kan være en feide i garderoben mellom Romelu Lukaku og Ashley Williams. Foto: Simon Bellis/Sportimage via PA Images / NTB / Scanpix
TURBULENT: Martin Keown spekulerer i at det kan være en feide i garderoben mellom Romelu Lukaku og Ashley Williams. Foto: Simon Bellis/Sportimage via PA Images / NTB / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det var i gårsdagens 1-1-kamp mellom Manchester United og Everton, at det gikk en kule varmt mellom de to Everton-spillerne. Umiddelbart etter å ha klarert en ball, skrek Ashley Williams til Romelu Lukaku, og angivelig ba ham jobbe hardere. Lukakus svar, var en hysjebevegelse.

- Det er mangel på respekt, og uten respekt i garderoben, har du ingenting. Ashley Williams er den mest rutinerte spilleren av de to. Lukaku bør lytte til ham, sa Arsenal-legenden Martin Keown, nå ekspert for BT Sport, etter kampen.

Tidligere United-stopper Rio Ferdinand forteller at det er sunt med litt temperatur mellom lagkamerater, men at å hysje på hverandre, er helt feil vei å gå.

- Det er ikke det kameratskapet som trengs i et lag for å lykkes. Du må tåle å få kritikk. Når du gir kritikk, må du tåle å få det tilbake også. Jeg tror menn kan takle det, og du må være mann i slike situasjoner, sa Ferdinand.

Situasjonen ble derimot ikke mindre interessant da kampen nærmet seg slutten.

Everton ledet fram til ordinær tid, men på overtid handset Williams i straffefeltet. Den tidligere Swansea-spilleren ble utvist og Zlatan Ibrahimovic utlignet på straffe.

- Jeg hadde elsket å være i den garderoben etter kampen. Williams spilte godt, og Lukaku, du må forstå den broderlige kjærligheten: «Jeg gjør mitt beste for din skyld», sa Keown om straffesituasjonen.

Lukaku er for øyeblikket ligaens toppscorer med 21 mål, og er også Evertons mestscorende i Premier Leagues historie. Den unge belgieren har vært sterkt ryktet bort fra Liverpool-klubben, da han skal ha et ønske om Champions League-spill og titler, noe han ikke er overbevist om at han oppnå i Everton.