Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Fotballen blir helt meningsløs»

Lyn-spillerne var i går tilbake på fotballtrening etter flodbølgekatastrofen i Sørøst-Asia.

Trener Espen Olafsen savner datteren Frøya (5) og kona Elfrid Barth (37) etter ferieturen til Khao Lak i Thailand. I Manglerudhallen i går hadde Oslo-klubben sin første fotballtrening etter den tragiske katastrofen.

-  Fotballen blir helt meningsløs, sier Christoffer Dahl (20) til Dagbladet.

Ga presang

Unggutten, som er sønn av presten Per Arne Dahl, har sjøl skrevet et innlegg på sin egen hjemmeside om tankene han har gjort seg.

-  Vi må prate om det og bearbeide det. Men først og fremst er det Espen og familien som trenger hjelp. Og hvis de trenger det, er det mange i denne klubben som vil stille opp, sier Dahl.

Spillerne har blitt orientert om hva som skjedde da flodbølgen rammet trenerens familie. Og mandag fikk Olafsen besøk hjemme av veteranene Øyvind Leonhardsen og Steven Lustü, som hadde med bursdagspresang til Olafsens sønn Balder som fylte sju år.

-  Veldig sterkt å høre detaljene rundt. Dette setter ting i perspektiv. Ikke vits i å sutre på grunn av dårlige treningsforhold nå. Sånn sett kan det kanskje få fram det beste i oss, mener den lovende midtbanespilleren.

Må gi

Lyn-spiller Dahl håper den meningsløse flodkatastrofen i Asia får folk til å åpne lommebøkene.

-  Dette er bare tragisk. Jeg håper at folk ser ting i perspektiv. Hvor godt vi har det i Norge. De fleste som bor her, og i alle fall vi som spiller fotball, har råd. Det er ikke verre enn å la være å spise en hamburger en dag, så kan en gi en femtilapp, og da har en hjulpet en masse, oppfordrer Christoffer Dahl.

- VELDIG STERKT: Christoffer Dahl og de andre Lyn-gutta trente i går for første gang etter at trener Espen Olafsen og familien ble rammet av flodbølgekatastrofen i Thailand.
SAVNER KONE OG DATTER: Lyn-trener Espen Olafsen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media