- Fotballen er den nye bruktbilbransjen

Retorikkekspert mener fotballfolket mangler troverdighet.

TILLIT, MEN IKKE TILLIT: Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen ga så sent som etter Vålerenga-kampen i går kveld uttrykk for at trener Kjell Jonevret hadde tillit hos ledelsen. Dagen etter måtte svensken ta sin frakk og gå.Foto: SCANPIX/AP Photo/Daniel Maurer
TILLIT, MEN IKKE TILLIT: Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen ga så sent som etter Vålerenga-kampen i går kveld uttrykk for at trener Kjell Jonevret hadde tillit hos ledelsen. Dagen etter måtte svensken ta sin frakk og gå.Foto: SCANPIX/AP Photo/Daniel Maurer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Det gikk ikke mange timene fra Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen uttalte at Kjell Jonevret hadde klubbens tillit til han satt sammen med svensken på en pressekonferanse i anledning trenerens avgang.

Det er snarere regelen enn unntaket at treneren i realiteten er uten tillit når klubbledelsen forsikrer om at han har det. Derfor tror retorikkekspert og idrettsentusiast Kjell Terje Ringdal at Moldes omdømme neppe blir skadelidende av den smått klønete håndteringen av trenerspørsmålet.

- Molde føyer seg bare pent inn i rekken. Dette er ikke noe nytt, og de er i godt selskap. Man kan godt si at Eliteserien også er en eliteserie i løgner, sier Ringdal til Dagbladet.

Daglig leder i Trenerforeningen, Teddy Moen, gir også uttrykk for at det er en akseptert handlemåte i fotballen å komme med en hul forsikring om at trenere har tillit. - De fleste kan leve med å fortelle omverdenen at treneren har full tillit når han ikke har det. Det er en løgn som aksepteres i fotballbransjen. Å si at noen har full tillit kan gjerne være et tegn på at de vil vinne tid, sa Moen til Dagbladet tidligere i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer