«Fotballen styrer ikke livskvaliteten min»

LILLESTRØM (Dagbladet): LSK tok seriesølv i fjor. I år ligger de så vidt over nedrykksstreken. Likevel mener trener Arne Erlandsen at han fortsatt har verdens nest beste jobb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Arne Erlandsen synes at han har det bra. Han merker at mannen i gata ikke er like entusiastisk som i fjor, da laget lenge ledet serien, men lar det ikke gå altfor tungt innpå seg.

- Fotballen styrer ikke livskvaliteten min. Fotball er viktig, men ikke viktig. Jeg mener fortsatt at det å være trener er verdens nest beste jobb, bortsett fra å være spiller. At vi sliter nå, gjør bare jobben mer utfordrende, sier Erlandsen til Dagbladet.

Uheldige

- Føler du at folk forventer for mye av laget?

- Seriesølvet i fjor var ingen tilfeldighet. Vi var faktisk så gode. I år har vi slitt mer, men jeg mener mye av skylden ligger på spillersalg og skader. Vi har vært veldig uheldige.

Etter at Clayton Zane ble solgt og Arild Sundgot ble skadet, er det blitt smått med poeng på LSK. Laget, som skal spille kvalik i Champions League om to og en halv uke, må nå kjempe for å klare seg i Tippeligaen.

Uting

- Har du vurdert stillingen din i løpet av sesongen?

- Jeg synes det er en uting med ledere som gjør det. Enten fortsetter du, eller så slutter du. Sånne vurderinger bare ødelegger. Og jeg gir meg ikke. Slik gjør vi ikke i Lillestrøm, sier Erlandsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer