Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Fotballens største bananskall

Liverpool møter Maccabi Haifa i CL-kvalifisering.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Klokken 21.05 i kveld møter Liverpool Maccabi Haifa i 3.kvalifiseringsrunde til Champions League.

Men selv om de fleste forventer at Liverpool avanserer på bekostning av israelerne, advarer kaptein Steven Gerrard mot undervurdering.

- Det er nå det gjelder

- Denne kampen er hva du kan kalle for det største bananskallet innen fotballen, sier midtbanestjernen til klubbens eget nettsted.

Og utdyper videre sin frukt-metafor.

- Vi jobbet hardt hele forrige sesong for å komme i denne posisjonen, men nå er det bare denne kampen som betyr noe. Vi er nødt til å sørge for å prestere optimalt, for det vil være utenkelig å ryke ut av Champions League allerede nå, fortsetter Gerrard.

Tøff motstander

Og selv om Liverpool-spillerne innrømmer at de ikke har all verdens kunnskap om Haifa, akter de ikke å ta lett på kveldens oppgave.

BANANSKALL-KAMPEN: Steven Gerrard er klar for kamp mot Maccabi Haifa i kveld, men sier at sesongen avhenger av at de lykkes i kampene mot Maccabi Haifa. Foto: REUTERS
BANANSKALL-KAMPEN: Steven Gerrard er klar for kamp mot Maccabi Haifa i kveld, men sier at sesongen avhenger av at de lykkes i kampene mot Maccabi Haifa. Foto: REUTERS Vis mer

- Vi må huske at vi møter en av de tøffeste motstanderne vi kunne få. De har stor erfaring fra Champions League, og er et mye sterkere lag enn de vi har møtt i kvalifiseringsrundene tidligere, sier Jamie Carragher ifølge UEFA.com.

Liverpool har heller ikke hatt gode resultater i oppkjøringsperioden til årets sesong. På tre kamper har det blitt tre strake tap, sist hele 0-5 mot tyske Mainz.

Kvalitetsforskjell

Maccabi Haifa-manager Roni Levy har stor respekt for Champions League-vinneren fra 2005, men har tro på en overraskelse på Anfield i kveld.

- Vi vet at det er en kvalitetsforskjell på Liverpool og Maccabi Haifa. De spiller på hjemmebane, noe som vil gjøre dette til en veldig vanskelig oppgave for oss. Men vil skal gjøre vårt aller beste.

Følg kampen direkte på Dagbladet.no kl. 21.05.

•Din kommentar: Hva tror du om kveldens kamp?