Vings fotballreiser:

Fotballfans rammet: - Alt er utsolgt

Flere tusen fotballsupportere har bestilt pakkereiser på kamp gjennom Ving. - I verste fall får de pengene tilbake, sier Pål Chr. Møller, pressekontakt i Liverpools supporterklubb.

BEKYMRET: Både Liverpool og Chelseas supporterklubber i Norge arrangerer fotballreiser gjennom Ving. Nå er supporterklubbene usikre på hva som skjer. Her fra Stamford Bridge, hvor Liverpool vant 2-1. Foto: Javier Garcia/bpi/shutterstock
BEKYMRET: Både Liverpool og Chelseas supporterklubber i Norge arrangerer fotballreiser gjennom Ving. Nå er supporterklubbene usikre på hva som skjer. Her fra Stamford Bridge, hvor Liverpool vant 2-1. Foto: Javier Garcia/bpi/shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Natt til mandag kom beskjeden om at flyselskapet Thomas Cook er konkurs. Nærmere 85.000 nordmenn har inne bestillinger hos selskapet ett år frem i tid, og 9.101 er allerede på reise.

Ving Norge, som er underlagt flyselskapet, tilbyr også fotballreiser, og er det selskapet som arrangerer supporterreisene til Liverpool, Chelsea og Tottenham i Norge.

Dekket av pakkereiseloven

Pål Chr. Møller, pressekontakt i Liverpools supporterklubb, forteller at de venter på svar på hvordan dette konkret vil påvirke planlagte turer.

- Jeg håper og tror at alle som har bestilt gjennom oss får reise. Det er ikke helt klart ennå, men i verste fall får de pengene tilbake. Det er ingen grunn til bekymring, sier Møller til Dagbladet.

Han fortsetter:

- Heldigvis var det ingen på tur denne helgen. Men til helgen har vi planlagt tur, der skal jeg også være med. Det er et tresifret antall som reiser ned til kampen hjemme mot Leicester, nærmere 200 stykker. Det er ikke avklart hva som skjer, men forhåpentligvis blir den gjennomført, sier Møller til Dagbladet.

Møller forteller videre at supporterne flyr med SAS til Liverpool denne helgen, noe han finner positivt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer