Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotballfiffen på øyparadis

David Beckham og 10 engelske fotballspillere skal nyte livet på en kunstig øy i Dubai.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Beckham har forlatt Manchester United til fordel for Real Madrid, men vil fortsatt ha de gamle lagkameratene Gary Neville, Paul Scholes, Wes Brown og Nicky Butt som naboer, står det i en pressemelding fra prosjektutviklerne.

Eiendomsprosjektet i De forente arabiske emirater koster 12 milliarder kroner, og kalles «Palmen». Den kunstige øya har form som en palme og skal romme 2000 villaer og inntil 50 luksushoteller.

I tillegg til Beckham og de tidligere lagkameratene i Manchester United, skal også Michael Owen, Wayne Bridge, Ashley Cole, Joe Cole, Kieron Dyer og David James ha signert kontrakter om å kjøpe villaer med fem soverom til en stykkpris på 11,5 millioner kroner. Det forventes at spillerne kan flytte inn i 2005.

Det engelske landslaget ble kjent med området da de i fjor var på treningsleir i Dubai.

(NTB)

Besøk

Palmen

.

FOTBALL-PALMEN: Manchester Uniteds Gary Neville snakker med sultan bin Sulayem som er sjef for "Palmen"-prosjektet. Modellen viser deres andre gigantiske palmetre-formede ferieøy som bygges utenfor Dubai-kysten. Prosjektet som koster flere titalls milliarder kroner. "Palmen" med 17 palmegreiner blir 7,5 ganger 7 kilometer.