Fotballfjolset snakker ut om dommerslagene i Parken

- Har psykiske nedturer daglig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): For to dager siden ble den danske skandalesupporteren som gikk berserk i Parken dømt til 30 dagers betinget fengsel og 40 timers samfunnstjeneste, for å ha angrepet dommeren i kampen mellom Danmark og Sverige i juni.

Det synes nok mange av de danske supporterne er latterlig mildt, og vreden blir nok ikke heller ikke dempet når de får høre at 29-åringen tjener seg rik på hendelsen i tillegg.

For fotballfjolset har nemlig solgt historien til Kanal 5 Danmark – og i kveld snakker han ut om skandalen.

I utdragene fra intervjuet, som Dagbladet.no har fått tilgang til, snakker 29-åringen om tiden etter slagene, om psykiske problemer, og om hvordan det er å være Danmarks mest forhatte mann.

– Jeg har snakket med krisepsykolog, og har psykiske nedturer daglig. På den ene siden ser jeg meg selv springe rundt som en klovn i et sirkus, og skammer meg over situasjonen, samtidig finner store deler av Danmarks befolkning det jeg gjorde utilgivelig, sier han blant annet.

Han forteller at det første han husker fra hendelsen er politiavhøret senere på kvelden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.