Argentinske fotballforbundet ga ut håndbok med dameråd

Fotballforbund med kjempeblemme: «Slik får du russiske damer på kroken»

Det argentinske fotballforbundet måtte raskt trekke tilbake sin offisielle reisehåndbok etter det viste seg at den inneholdt råd om hvordan man tilnærmer seg russiske kvinner.

POPULÆRE?: Kvinnelige russiske fotballfans kan få mange tilnærmelser om det argentinske fotballforbundets håndbok skal tas til grunn. Foto: AFP PHOTO / DDP Marcus Brandt/NTB scanpix
POPULÆRE?: Kvinnelige russiske fotballfans kan få mange tilnærmelser om det argentinske fotballforbundets håndbok skal tas til grunn. Foto: AFP PHOTO / DDP Marcus Brandt/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det argentinske fotballforbundet (AFA) delte tirsdag ut en offisiell reisehåndbok om hvordan man skal oppføre seg i Russland i forbindelse med fotball-VM.

Den har vakt stor oppsikt, skriver Ekstra Bladet.

Håndboka gir seg ikke med råd om hvordan man opptrer i og rundt stadion og russisk kultur. Håndboka inneholdt i tillegg flere tips om hvordan man kan forføre «vakre russiske kvinner». Den delen av håndboka har nå raskt blitt trukket tilbake av det argentinske forbundet, skriver Marca.

I håndboka finner man en gjennomgang av blant annet språk og kultur i arrangørlandet, men det som har skapt mest oppsikt er delen som omhandler russiske kvinner. Manualen beretter om hvordan man forfører en vakker russisk kvinne, og hva de ser etter i en mann.

«Hva skal man gjøre for å ha en sjanse til å være med en russisk kvinne? Som alle andre kvinner, verdsetter russiske kvinner at en mann er ren, lukter godt og er pent kledd. Et godt førsteinntrykk er veldig viktig for dem. Vær oppmerksom på din utstråling», er blant tipsene man finner i manualen.

Den kontroversielle håndboka ble delt ut på et kurs for ledere, spillere og journalister som skal reise til VM i Russland neste måned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer