Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Argentinske fotballforbundet ga ut håndbok med dameråd

Fotballforbund med kjempeblemme: «Slik får du russiske damer på kroken»

Det argentinske fotballforbundet måtte raskt trekke tilbake sin offisielle reisehåndbok etter det viste seg at den inneholdt råd om hvordan man tilnærmer seg russiske kvinner.

POPULÆRE?: Kvinnelige russiske fotballfans kan få mange tilnærmelser om det argentinske fotballforbundets håndbok skal tas til grunn. Foto: AFP PHOTO / DDP Marcus Brandt/NTB scanpix
POPULÆRE?: Kvinnelige russiske fotballfans kan få mange tilnærmelser om det argentinske fotballforbundets håndbok skal tas til grunn. Foto: AFP PHOTO / DDP Marcus Brandt/NTB scanpix Vis mer

Det argentinske fotballforbundet (AFA) delte tirsdag ut en offisiell reisehåndbok om hvordan man skal oppføre seg i Russland i forbindelse med fotball-VM.

Den har vakt stor oppsikt, skriver Ekstra Bladet.

Håndboka gir seg ikke med råd om hvordan man opptrer i og rundt stadion og russisk kultur. Håndboka inneholdt i tillegg flere tips om hvordan man kan forføre «vakre russiske kvinner». Den delen av håndboka har nå raskt blitt trukket tilbake av det argentinske forbundet, skriver Marca.

I håndboka finner man en gjennomgang av blant annet språk og kultur i arrangørlandet, men det som har skapt mest oppsikt er delen som omhandler russiske kvinner. Manualen beretter om hvordan man forfører en vakker russisk kvinne, og hva de ser etter i en mann.

«Hva skal man gjøre for å ha en sjanse til å være med en russisk kvinne? Som alle andre kvinner, verdsetter russiske kvinner at en mann er ren, lukter godt og er pent kledd. Et godt førsteinntrykk er veldig viktig for dem. Vær oppmerksom på din utstråling», er blant tipsene man finner i manualen.

AFAS HÅNDBOK: Dette er manualen som ble utdelt til spillere, ledere og journalister.
AFAS HÅNDBOK: Dette er manualen som ble utdelt til spillere, ledere og journalister. Vis mer

Den kontroversielle håndboka ble delt ut på et kurs for ledere, spillere og journalister som skal reise til VM i Russland neste måned.

Kun få minutter etter at manualen var utdelt til de tilstedeværende på AFA-møtet valgte fotballforbundet å trekke tilbake guiden og heller dele ut en ny uten sidene som omhandlet russiske kvinner.

Da hadde allerede flere av journalistene tatt meg seg heftet og sikret seg bilder av sidene som nå går som varmt hvetebrød på sosiale medier i Argentina.

TIPS: Håndboka inneholdt tips om hvordan man kunne imponere russiske kvinner.
TIPS: Håndboka inneholdt tips om hvordan man kunne imponere russiske kvinner. Vis mer

I veiledningen står det blant annet at mange menn godt kan tenke seg å hoppe i køys med russiske kvinner, siden de er så vakre.

«Mange menn ønsker bare å ta russiske kvinner til sengs fordi er vakre. Kanskje de vil ha det også, men de er folk som vil føle seg viktige og unike. Rådene er å behandle kvinnen som står foran deg som en person av verdi», sier håndboken.

Den offisielle manualen, som AFA står bak, understreket videre at selvtillit hos menn er viktig for russiske kvinner.

«Russiske kvinner liker at menn tar initiativ og har en god utstråling. Hvis du ikke har selvtillit, må du øve ved å snakke med flere kvinner. Ikke bekymre deg, det er mange vakre kvinner i Russland, og ikke alle er bra for deg. Vær selektiv»., fortsatte håndboka.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media