Fotballforbundet dropper svartebørsselskap

Norges Fotballforbund sier opp avtalen med Sport & Spesialreiser. I går kom avsløringen om at selskapet hadde avtalt å kjøpe billetter fra svartebørsmarkedet.

- Jeg håper og tror vi med dette har vist evne og vilje til å markere hva vi mener, sier NFFs generalsekretær Karen Espelund.

Dagens Næringsliv avslørte i går at reiseselskapet Sport & Spesialreiser hadde inngått en hemmelig avtale om kjøp av billetter som stammer fra svartebørsmarkedet. Sport & Spesialreiser er NFFs faste samarbeidspartner.

- Når vi nå har dokumentasjon på at handel med billetter har foregått på en måte som vi krystallklart tar avstand fra, måtte vi handle slik vi gjorde. Slik det foreløpig ser ut vil den inngåtte avtalen løpe ut året, men den vil ikke blir fornyet, bekrefter Espelund.

- Vi har gang på gang, skriftlig og muntlig, overfor våre samarbeidspartnere presisert at alle EM-billettene skal komme enten fra arrangørene eller fra NFF. Men når våre samarbeidspartnere går bak ryggen på oss, vet jeg ikke hvilke muligheter vi har for å avsløre forhold som dette, forklarer Espelund.

(NTB)