Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotballforbundet firer på kravene for Start

Får spille i Kristiansand likevel.

- Det er meningsløst å hive inn en haug med penger for å tilfredsstille noen krav i påvente av et flunkende nytt stadion kort tid etter, sa anleggssjefen i fotballforbundet, Dag Vestlund til TV-stasjonen onsdag.

Han understreket også at Norges Fotballforbund kan leve med mellomløsninger, og at forbundet ikke vil være med på ufornuftig bruk av penger. Dette harmoniserer godt med Høyres syn på saken i kommunalutvalget i Kristiansand.

Nå er Starts daglige leder Harald Andersen spent hva uttalelsene fra Vestlund konkret vil innebære.

- Da NFF var på befaring for et par måneder siden, var det ingen tvil om at kravet til sitteplasser, enkelte sikkerhetstiltak og flomlys måtte innfris. Nå tipper jeg at forbundet firer på flomlyskravet. Dermed kan den opprinnelige summen på 1,7 millioner kroner bli betydelig lavere, sier Andersen til Fædrelandsvennen torsdag.

(NTB)

VIL FIRE PÅ KRAVENE: Anleggssjef Dag Vestlund i Norges Fotballforbund sier de vil fire på kravene i påvente av at Start skaffer seg nytt stadion.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media