Fotballforbundet har svart Drillo

Etter advokat-brev.

FÅTT SVAR: Tidligere landslagstrener Egil Drillo Olsen sendte i forrige uke et brev til NFF etter at han følte seg tvunget bort fra Norge-jobben. NÅ har han fått svar. 
Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix
FÅTT SVAR: Tidligere landslagstrener Egil Drillo Olsen sendte i forrige uke et brev til NFF etter at han følte seg tvunget bort fra Norge-jobben. NÅ har han fått svar. Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Egil Drillo Olsen og hans advokat sendte i forrige uke et brev til Norges fotballforbund (NFF) etter at Olsen følte seg presset til å slutte som landslagssjef. Den tidligere landslagssjefen mener blant annet NFF har brutt arbeidsmiljøloven.

Nå bekrefter NFF til Dagbladet at de har svart Drillo.

- Vi har svart Egil Olsen og hans advokat og kommentert det vi kan kommentere. Innholdet i brevene kan jeg si noe om, sier kommunikasjonsdirektør Svein Graff i NFF til Dagbladet.

Har snakket med Drillo Dermed er ballen spilt tilbake til Drillo og hans advokat som det har stormet rundt den siste uka.

- Ja, jeg har mottatt brevet. Jeg har så vidt fått snakket med Drillo og vi må få tid til å se nærmere på dette, sier Drillos advokat Anne Marie Due til Dagbladet.

- Svaret vi fikk var som forventet. Nå skal vi fordøye det og tenke på hvordan vi kan angripe saken videre. Jeg vil ikke kommentere eventuelle summer og detaljer i brevet, sier hun.

- Svertekampanje I går uttalte Drillo til NRK at han føler det pågår en svertekampanje mot ham og at NFF har lekket informasjon. Uttalelsene kommer blant annet etter en Dagbladet-artikkel.

Drillo bekreftet tidligere at han har sendt et brev til NFF, men hevder at han ikke har bedt om konkret økonomisk kompensasjon.

- Jeg har sendt et privat brev til styret i NFF og krevd en del ting, men det står ikke noe, ikke et pip, om konkret økonomisk kompensasjon, sa Olsen til NRK i går.