Fotballforbundet ser på lateks-show

Kampen mellom Glimt og Bryne på Aspmyra torsdag endte 0 - 0. Men nå kan det bli det ekstraomganger om pauseunderholdningen.

Torsdag var det pauseunderholdningen som var høydepunktet på Aspmyra stadion i Bodø. En høyst forglemmelig kamp fikk et noe uvanlig avbrekk da lettkledte modeller i varer fra sponsoren Kondomeriet vandret ut på gressmatta i pausen. Nå vil NFFs arrangementssjef Dag Vestlund ha en redegjørelse fra klubben om pauseunderholdningen.

- Den var jo litt utradisjonell. Det er ikke hver dag det er moteshow på fotballkamper, og slik jeg har forstått det var det jo heller akkurat ikke boxer-shortser som ble vist fram, sier han til Nordlands Framtid.

Siden hverken han eller kampinspektøren så showet vil de for sikkerhets skyld ha en redegjørelse.

- Så lenge et moteshow ikke bringer idretten i vanry, har vi ikke noe problem med det, sier Vestlund. Ifølge de muntlige rapportene han har mottatt holdt Glimt-showet seg innenfor regelverket.

Bodø/Glimts markedssjef Tor-Arne Haga mener showet var helt greit.

- Forbundet har selv kjørt på med lettkledte damer i brasiliansk dans i forbindelse med en landskamp, sier han til Nordlands Framtid.

INGEN MÅL: ... og lite klær. Nå vil Fotballforbundet se nærmere på moteshowet under torsdagens nulloppgjør mellom Bodø/Glimt og Bryne på Aspmyra.