Fotballforbundet vil granske Ronaldo etter dette

Utbrudd mot dommer, ifølge spansk presse.

FEIGING?: Cristiano Ronaldo granskes av det spanske fotballforbundet etter at han angivelig kalte dommeren en jævla feiging i kamp mot Barcelona i helga. Foto:     AFP PHOTO / JOSEP LAGO
FEIGING?: Cristiano Ronaldo granskes av det spanske fotballforbundet etter at han angivelig kalte dommeren en jævla feiging i kamp mot Barcelona i helga. Foto: AFP PHOTO / JOSEP LAGOVis mer

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo klarte ikke å stoppe serielederne Barcelona under El Clasico i helgen. Real Madrid tapte 1-2 og Ronaldo var forbanna etter at han trolig ble snytt for et straffespark med rundt 20 minutter igjen å spille.

Nå blir Ronaldo gransket av disiplinærnemnda etter å ha kalt dommeren Undiano Mallenco en «jævla feiging», ifølge spanske Sport.

Det spanske fotballforbundet RFEF vil nå se på situasjonen.

Gikk i bakken Ronaldo smalt i gresset etter 71 minutter etter en duell med Javier Mascherano inne i Barcelona-feltet. Til sin store skuffelse fikk ikke Real Madrid-stjernen straffespark og portugiseren ble liggende på gressmatta i fortvilelse.

Ved flere anledninger de siste 20 minuttene klaget Ronaldo åpenlyst til dommer Mallenco.

Alexis Sanchez la på til 2-0 til Barcelona etter 78 minutter, og da Real Madrid skulle ta avspark fikk Ronaldo gult kort for munnbruk og tv-bildene viste en tydelig oppgitt Ronaldo som gestikulerte med hendene.

- Ronaldo skulle helt klart hatt straffe, sa lagkamerat Sergio Ramos etter kampen.

- Hele verden så Også Real Madrid-spiller Marcelo slaktet innsatsen til dommeren.

- Det er den samme gamle historien. Straffen var klar. Jeg er ikke den eneste som mener det. Hele verden så det. Vi tapte ikke på grunn av dommeren, men hele verden så hva som skjedde, sa Marcelo.

Hvilken type straff Ronaldo eventuelt kan vente seg er ikke kjent, men trolig av den milde sorten.

Straffesituasjonen kan du se rundt 1.20 ut i videoen på denne siden.