Mauro Icardi og Wanda Nara

Fotballfrua i tårer: - Tvinges til å velge mellom penger og kjærlighet

Wanda Nara gråt foran TV-seerne da Inter-sjefen ringte inn til programmet og tilbød å begrave stridsøksa.

SKAPER STORM: Mauro Icardi og kona Wanda Nara er vant til å stå i stormen. Foto: REUTERS/Daniele Mascolo
SKAPER STORM: Mauro Icardi og kona Wanda Nara er vant til å stå i stormen. Foto: REUTERS/Daniele Mascolo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Inter-spiller Mauro Icardi (26) er i konflikt med Inter. Nylig ble han fratatt kapteinsbindet og ryktes å være på vei bort fra klubben. Icardi skal også ha nektet å bli med til Wien i møtet med Rapid Wien i Europa League.

Midt i stridens kjerne sitter kona og agenten Wanda Nara (32).

Søndag var hun gjest i fotballprogrammet Tiki Taka, der hun ikke klarte å holde tårene tilbake. Det skriver sportsavisa Gazzetta dello Sport.

- Noen sier at kapteinsrollen er uviktig, men for Mauro er det som om noen skulle kappet av ham beinet. Han bærer den trøya med stor stolthet, og når han tvinges til å velge mellom penger og kjærlighet til klubben, så har han alltid valgt klubben, sier Nara.

PÅ STADION: Wanda Nara og Icardi. Foto: REUTERS/Daniele Mascolo
PÅ STADION: Wanda Nara og Icardi. Foto: REUTERS/Daniele Mascolo Vis mer

Sjefen ringte

Inter skal være misfornøyde for at Icardi angivelig har vært i samtaler med Real Madrid.

- Inter er familien vår, og vi vil ikke forlate den, sier Nara.

Nara forteller i intervjuet at situasjonen har vært så betent at fansen til og med har kastet stein på bilen hennes. Det skjedde denne helga, da Nara kjørte forbi Inters treningsanlegg med sønnen i bilen.

Dramaet fortsatte da Inter-sjef Giuseppe Marotta ringte inn til Tiki Taka søndag kveld, etter at Nara hadde fortalt sin side av historien.

- Vi vil ha slutt på denne konflikten. I en familie må det noen ganger tas vanskelige beslutninger. Jeg har forklart det for Mauro, og jeg har sett Wanda gråte, og det er jeg lei meg for, sa Marotta.

Bråk

Ifølge Marotta ligger det nå et forslag om en kontraktsforlengelse på bordet. Han sier det er opp til Icardi og Nara å bestemme seg for hva de vil gjøre med det.

Marca meldte denne helga at Icardi har vært i samtaler med Real Madrid, men etter et møte med Nara skal klubben raskt ha bestemt seg for at en overgang ikke blir aktuelt.

Icardi har vært en vanvittig ressurs for Inter de siste åra, og er lagets store stjerne. Han er kanskje verdifull, men han er også omringet av skandaler:

For to år siden sto han midt i fotballens største trekantdrama da han ble sammen med nettopp Nara. Hun var tidligere gift med fotballspiller og Icardis tidligere lagkamerat Maxi Lopez (34).

Icardi og Lopez var venner, lagkamerater og landsmenn fra Argentina. Vennskapet tok en brå vending da Nara plutselig byttet adresse.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer