POPULÆR: Manchester United-fansen har for lengst trykket Maja Nilsson Lindelöf til sitt bryst. Det er mye på grunn av hennes freidige poster i sosiale medier. Her under fotball-VM i sommer. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR: Manchester United-fansen har for lengst trykket Maja Nilsson Lindelöf til sitt bryst. Det er mye på grunn av hennes freidige poster i sosiale medier. Her under fotball-VM i sommer. Foto: NTB ScanpixVis mer

Maja Nilsson Lindelöf svarte nettrollet

Fotballfrua svarte nettrollet. Nå hylles hun av tusenvis

Maja Nilsson Lindelöf, kona til Manchester United-stjerna Victor Nilsson Lindelöf, hylles for svaret hun ga nettrollet.

  • Manchester United - Arsenal klokka 21.00 på TV 2 Sport Premium.

Manchester United er i kveld på poengjakt mot Arsenal. De røde djevlene er hele 19 poeng bak ligaleder Manchester City, noe samtlige på Old Trafford trolig er lite begeistret for.

De må imidlertid klare seg uten den svenske midtstopperen Victor Nilsson Lindelöf (24). Han har slitt med en muskelskade, og er for tiden i Dubai for å trene seg opp igjen. Det er også kona Maja, som har postet et bilde av sin ektemann på Instagram, der han tilsynelatende koser seg på stranda.

Der har nettrollene boltret seg i kommentarfeltet. Spesielt én United-fan raser:

Fritt oversatt lyder kommentaren slik: «Si til den jævla fitta at han ikke er på ferie, vi har en jævla sesong vi må redde inn, forbanna fitte.»

Hylles

Da svarer Lindelöf - som for øvrig er gravid med parets første barn - på tiltale.

- Den er grei, jeg skal si det videre til ham. Men jeg tror ikke han hører på folk som kommenterer slike ting på konas Instagram, eller som bruker ordet fitte to ganger i én setning (dette er fortsatt 2018, og det er bare dumme mennesker som bruker slike ord). Men jeg skal prøve, svarer hun i en kommentar.

Onsdag ettermiddag har den fått drøssevis med «likes» og en hel haug med kommentarer der fotballfrua hylles.

- Du er ei dronning! lyder en kommentar.

- Den beste kommentaren på Instagram i år, kommenterer en annen.

Flere har også henvendt seg til denne negative brukeren selv, og ber han om å skjerpe seg.

EKTEPAR: Maja og Victor Nilsson Lindelöf. Her under fotball-VM i sommer. Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån
EKTEPAR: Maja og Victor Nilsson Lindelöf. Her under fotball-VM i sommer. Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån Vis mer

God på sosiale medier

Victor Nilsson Lindelöf giftet seg med modellen og bloggeren Maja i sommer. Og fansen - og tabloidpressen, for den saks skyld - har for lengst lagt sin elsk på henne.

Det er mye på grunn av aktiviteten i sosiale medier.

Det er ofte humor på kjærestens bekostning som kommer ut på Twitter-profilen hennes. Hun legger ofte ut skjermdump av tekstmeldingene de har sendt til hverandre, og framstiller ofte fotballtalentet som lat og dum.

De to møttes sommeren 2015. Nå venter de altså sitt første barn.

Nilsson mener hun i ny og ne sliter med å huske på at kjæresten hennes er en offentlig person, og nå Sveriges kanskje mest omtalte fotballspiller.