Fotballfruene: - Ja, vi bestemmer

Enig med Roy Keane.

(Dagbladet.no): Sunderland-manager Roy Keane er oppgitt over at det er vanskelig å få toppspillere til å skrive under for klubben - og mener konene bestemmer for mye.

Han påstår de såkalte WAGs (Wifes And Girlfriends) vil bo i hottere byer enn helt nordøst, og fotballfruene selv bekrefter nå dette.

- En del av konene og kjærestene prøver å ta kontrollen, men jeg har aldri forsøkt å blande meg inn i Marcs karriere, for den har han mer kontroll over enn med, sier Jadene Bircham ifølge The Daily Mail.

- Styrer spillerne

Hun er gift med den tidligere QPR-spilleren Marc Bircham og er med i ITV-programmet WAGs Boutique.

- Da vi spilte inn programmet var det flere av de yngre jentene som sa ting som «Jeg vil ikke tillate at min mann reiser dit» og «Det skal han ikke gjøre», sier Jadene.

Roy Keane er ikke spesielt glad i fotballfruene og mener de har for stor påvirking på spillerne.

- Mange spillere er veldig opptatt av hvor de skal bo, og mye av grunnen til det er partnerne deres, som ser ut til å styre livene deres. Det bekymrer meg. Avgjørelsen burde utelukkende handle om fotball, sier Keane.

STYRER: Danielle Lloyd (i midten), eks-dama til Teddy Sheringham, skjønner godt at mange fotballfruer vil bo i London. Foto: STELLA PICTURES
STYRER: Danielle Lloyd (i midten), eks-dama til Teddy Sheringham, skjønner godt at mange fotballfruer vil bo i London. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Skjønner jentene

Keane sier også at han gikk glipp av en ny spiller i sommer, fordi dama hans ikke likte butikkene i byen.

- Den spilleren bør navngis og henges ut, og han mangler åpenbart baller, sier Jadene.

Også eks-dama til Teddy Sheringham, Danielle Lloyd, bekrefter at de har mye makt.

- Jeg skjønner godt at de fleste WAGs vil at deres menn skal spille i byer som London. Men det er annerledes for jenter som meg, Cheryl Cole og Victoria Beckham, som tjener våre egne penger, sier modellen ifølge BBC

WAGS: Her er WAGs representert av tre av de mest kjente; Cheryl Cole (Ashley Cole), Coleen McLoughin (Wayne Rooney) og Victoria Beckham (David beckham).
OPPGITT: Roy Keane er bitter over at toppspillere ikke vil til Sunderland.