Fotballfruene: - Ja, vi bestemmer

Enig med Roy Keane.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sunderland-manager Roy Keane er oppgitt over at det er vanskelig å få toppspillere til å skrive under for klubben - og mener konene bestemmer for mye.

Han påstår de såkalte WAGs (Wifes And Girlfriends) vil bo i hottere byer enn helt nordøst, og fotballfruene selv bekrefter nå dette.

- En del av konene og kjærestene prøver å ta kontrollen, men jeg har aldri forsøkt å blande meg inn i Marcs karriere, for den har han mer kontroll over enn med, sier Jadene Bircham ifølge The Daily Mail.

- Styrer spillerne

Hun er gift med den tidligere QPR-spilleren Marc Bircham og er med i ITV-programmet WAGs Boutique.

- Da vi spilte inn programmet var det flere av de yngre jentene som sa ting som «Jeg vil ikke tillate at min mann reiser dit» og «Det skal han ikke gjøre», sier Jadene.

Roy Keane er ikke spesielt glad i fotballfruene og mener de har for stor påvirking på spillerne.

- Mange spillere er veldig opptatt av hvor de skal bo, og mye av grunnen til det er partnerne deres, som ser ut til å styre livene deres. Det bekymrer meg. Avgjørelsen burde utelukkende handle om fotball, sier Keane.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer