WAGs under VM i 2006

Fotballfruene satte VM på hodet og fikk skylda for England-fiaskoen: - Vi hadde ingen anelse om hvor hysterisk det ville bli

De kom, de brukte penger, de elsket oppmerksomheten. Men var det egentlig fruene til de engelske stjerne som ødela 2006-VM for England?

WAGS i 2006-VM: Fra venstre til høyre (kjærestens navn i parentes): Lisa Roughead (Michael Carrick), Rebecca Robinson (Paul Robinson), Emma Hadfield (Gary Neville), Nicola Carragher (Jamie Carragher), Roland Mack (Direktør i Europa-Park), Elen Rives (Frank Lampard), Carly Zucker (Joe Cole), Jürgen Mack (Europa-Park-manager), Michaela Henderson-Thynne (Steward Downing), Coleen McLoughlin (Wayne Rooney), Alex Curran (Steven Gerrard), Toni Poole (John Terry). Foto: AFP/NTB Scanpix
WAGS i 2006-VM: Fra venstre til høyre (kjærestens navn i parentes): Lisa Roughead (Michael Carrick), Rebecca Robinson (Paul Robinson), Emma Hadfield (Gary Neville), Nicola Carragher (Jamie Carragher), Roland Mack (Direktør i Europa-Park), Elen Rives (Frank Lampard), Carly Zucker (Joe Cole), Jürgen Mack (Europa-Park-manager), Michaela Henderson-Thynne (Steward Downing), Coleen McLoughlin (Wayne Rooney), Alex Curran (Steven Gerrard), Toni Poole (John Terry). Foto: AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Torsdag ble England klare for VM i Russland neste sommer. For elleve år siden røyk landet ut i kvartfinalen mot Portugal etter straffesparkkonkurranse, og blant unnskyldningene til fiaskoen var WAGs (fotballfruer).

I tidlige morgentimer 2. juli 2006, på en hotellbar i tyske Baden-Baden, kom en gruppe engelskmenn over en tysker som var enda mer fortvilet enn dem, over at Englands VM-eventyr fikk en brå slutt mot Portugal.

- Det var barsjefen for Garibaldi's bar. Han var full og gråt ukontrollert, sier journalist Andy Lines.

- En av oss la armen rundt ham og sa at det ikke var så ille, men han var egentlig ikke så bekymret for England. Han sa: «De beste tre ukene av livet mitt er over. Dette vil aldri skje igjen».

Åtte år seinere i puben som av lokale blir kalt «Guds venterom», er det vanskelig å ikke si seg enig. Bortsett fra et par Wayne Rooney-bilder i Garibaldi's bar, er det lite som minner om den beste måneden i 2006, i en by som har huset kjendiser som Dronning Victoria, Marlene Dietrich, Charles de Gaulle og Adolf Hitler og som for et kort øyeblikk ble berømt igjen noen uker i 2006.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer