Fotballhelt fra El Salvador skutt og drept

Etterlater seg tre barn.

DØD: Den salvadorske fotballhelten Alfredo Pacheco (til venstre) ble skutt og drept på en bensinstasjon i hjemlandet i natt, skriver Marca.
DØD: Den salvadorske fotballhelten Alfredo Pacheco (til venstre) ble skutt og drept på en bensinstasjon i hjemlandet i natt, skriver Marca. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Alfredo Pacheco var en av de aller største fotballpersonlighetene i El Salvador. Han har flest landskamper for landslaget noensinne, og har blant annet vært i New York Red Bulls. Flest kamper har han for storlaget i hjemlig liga, FAS.

Natt til søndag ble 33-åringen skutt og drept på en besinstasjon i Santa Ana. Det skriver Marca.

Det skal ha startet bråk på bensinstasjonen ved tre-tiden lokal tid, og ytterligere to personer skal være skadet.

Pacheco var en av 15 salvadoranere som ble utestengt på livstid fra fotballen i 2013, for å ha fikset fire kamper på landslagsnivå. Han var med det salvadoranske landslaget som vant gull i CONCACAF-turneringen i 2002. Han debuterte for øvrig på landslaget som 19-åring.

Nå har hans død rystet hele El Salvador.

Ifølge Expressen skal noen ha vært ute etter den tidligere fotballspilleren, som ble truffet av minst tre skudd. Pacheco etterlater seg tre barn.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer