Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotballjentene i framgang

De norske fotballjentene viste klar framgang etter uavgjort 2-2 mot Tyskland i kvinnenes prøve-VM i Kina søndag.

De norske jentene tok ledelsen 1-0 ved Dagny Mellgren på en flott heading, før tyskerne utlignet før pause. Anita Rapp førte Norge opp i ledelsen på et gjennombrudd. Men tre minutter før slutt slapp nordmennene tyskerne innpå igjen da de utlignet på straffe.

- Det var en veldig god fotballkamp hvor vi skape veldig mange målsjanser. Vi hadde seieren inne, men fikk en unødvendig straffe imot. Selvsagt kjedelig at vi ga fra oss seieren, men det var betydelig framgang å spore fra sist vi møtte tyskerne i september, sa landslagssjef Åge Steen til NTB.

Steen var spesielt godt fornøyd med det norske angrepsspillet, men vet at det er mye å hente forsvarsmessig.

- Vi får nye sjanser mot Kina onsdag. Spillerne har vokst fra kamp til kamp og har vist stor framgang. Det gode angrepsspillet gir også en porsjon selvtillit, sa Steen.

Kina slo USA med 2-0 i en senere kamp søndag foran over 58.000 tilskuere. Det er et slikt trykk som møter de norske jentene onsdag.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling