Fotballjentene med fortjent tap mot Nederland

Langt igjen til Vancouver.

TAPTE: Isabell Herlovsen og Anouk Dekker (t.v.) under treningskampen i fotball for kvinner mellom Norge og Nederland på Strømmen stadion onsdag kveld. Norge tapte kampen 2-3. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TAPTE: Isabell Herlovsen og Anouk Dekker (t.v.) under treningskampen i fotball for kvinner mellom Norge og Nederland på Strømmen stadion onsdag kveld. Norge tapte kampen 2-3. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge - Nederland 2-3

STRØMMEN (Dagbladet): De norske fotballjentene drømmer om en VM-finale. Det virker akkurat nå som en blytung ambisjon.

Mot Nederland på Strømmen stadion i går stemte fint lite for Even Pelleruds mannskap.

Angrepsspillet var tannløst og uten strulktur. Det ble gjort for mange feil i forsvar, og da selv ellers så bunnsoldie Ingrid Hjelmseth glapp en ball på tampen, ble det et heller pinlig hjemmetap for de norske jentene - mot et lag de må slå om drømmen om en semifinaleplass i VM - som igjen gir OL-deltagelse - må spillet heves mange hakk.

Ikke fornøyd Trener Even Pellerud fikk mye å tenke på etter kampen i kveld.

- Vi er ikke fornøyd med dette. Det var altfor ustabilt og altfor mye rart som skjedde. Et svak resultat av oss, sier Pellerud til NRK eter atr tapet var et faktum.

Han ledet et lag som varierte altfor mye i prestasjonene. Til tider var angrepsspillet lovende, men som oftest ikke. Forsvarsspillet var hakket svakere - med altfor mange feil som ikke holder for avansement i VM.

Venter på støttespillere Trøsten er - for det er en trøst - at mange av de etablerte spillerne Norge trenger for å heve spillet sitt, manglet i går.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.