Fotballjentene tapte for USA

De norske fotballjentene tapte 1-3 for USA i en uoffisiell landskamp natt til lørdag. Ingrid Camilla Fosse Sæthre scoret Norges mål.

Kampen ble spilt over tre omganger på 30 minutter hver, og Norge startet med mange nye ansikter på banen. USA toppet derimot laget sitt, og fikk tidlig uttelling da Tiffeny Milbrett sørget for ledelse.

Fosse Sæthre utlignet med et skudd fra tolv meter senere i omgangen, men USA økte til 2-1 i andre omgang ved Abby Wambach. I tredje omgang økte Cindy Parlow til 3-1.

- Vi spilte en bra første omgang, men til slutt vant USA kampen helt fortjent. Dette var nyttig trening for oss. Det er spesielt viktig for de unge og nye spillerne å se hvor lista ligger mot så gode lag. USA var et bra lag, men jeg er ikke bekymret foran kampen søndag, sa landslagssjef Åge Steen til toppserien.com etter kampen.

- Det var litt lurvete forsvarsspill på målene, men vi hadde mange nye på banen, kamp i beina fra onsdag og byttet mye underveis, så det var ikke så rart, fortalte landslagssjefen.

Norge får sjanse til revansj når de to lagene møtes på nytt i Minneapolis søndag.

(NTB)