Fotballkamp ble SAS-avlyst, men nå er kampen reddet

1.-divisjonskampen mellom Skeid og Tromsdalen spilles likevel, etter først å ha blitt avlyst på grunn av pilotstreiken.

IKKE AVLYST KAMP: Tom Nordlie og Skeid kommer til å spille mot Tromsdalen denne helgen. Foto: NTB Scanpix.
IKKE AVLYST KAMP: Tom Nordlie og Skeid kommer til å spille mot Tromsdalen denne helgen. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

- Det er fulle fly fra Tromsø, og de har ikke klart å booke om. Da blir det dessverre ikke noe av den kampen, sa Rune Pedersen, seksjonsleder for turneringsadministrasjon og arrangement i Norges Fotballforbund, til NTB tidligere i dag.

Etter at Dagbladet la ut NTB-artikkelen på Dagbladet.no ringte en ivrig daglig leder i Skeid.

- Kampen går som planlagt likevel! De skal ta buss fra Tromsø til Bardufoss og rekker kamp. Artikkelen deres må endres, for ellers kommer ikke publikum, sier Daniel Holmeide Strand i Skeid til Dagbladet.

Motstander Tromsdalen bekrefter at de vil møte opp.

- Ja, det stemmer. Vi reiser fra Bardufoss og lander på Gardermoen i 13-tida. Så det skal gå fint. Vi reiser tilbake mandag. Vi regner med at det går bra. Vi er vant med å reise her i nord, sier daglig leder Inge Takøy i Tromsdalen til Dagbladet.

Samtlige eliteseriekamper går som planlagt i helga. Det samme gjelder for Toppserien.

- Det blir få utsettelser i lavere divisjoner. Vi er veldig fornøyd med jobben klubbene har gjort for å unngå avlysninger. De har virkelig lagt seg i sælene for å finne alternative reisemåter som for eksempel buss og fly, sier Pedersen.

Fredag ettermiddag blir det lagt ut fullstendige lister over hvilke kamper som ikke kan gjennomføres som følge av at SAS-flyene er satt på bakken.