DÅRLIGE KNÆR. Jesper Mathisen har for store smerter i knærne til å kunne fortsette denne sesongen. Foto: Lars Hulleberg / Dagbladet.
DÅRLIGE KNÆR. Jesper Mathisen har for store smerter i knærne til å kunne fortsette denne sesongen. Foto: Lars Hulleberg / Dagbladet.Vis mer

Fotballkarrieren i fare for Jesper Mathisen

- Knærne mine er altfor dårlige.

Start-spilleren Jesper Mathsen kommer ikke tilbake på fotballbanen denne sesongen.

I verste fall er fotballkarrieren over.

 Det bekrefter Start på sine nettsider mandag.

- Knærne mine er altfor dårlige. Det har vært et slit med mye vondt. Jeg har ikke kommet noen vei det siste året, medgir Mathisen selv.

På spørsmålet om han legger opp som fotballspiller, velger veteranen å ta forbehold.

- Dette betyr at jeg kanskje må legge skoene på hylla. Inni meg har jeg et håp om å komme tilbake, men dette året må jeg bruke til å finne ut om det finnes en fotballfremtid for meg, sier han.

Midtstopperen har kontrakt med Start ut 2017. Nå frasier han seg imidlertid lønn og inngår i stedet på TV 2s lønningsliste. Mathisen vil bli hyppig å se på kanalens fotballsendinger i 2015.

Start-ledelsen forstår valget spilleren har tatt.

- Vi skulle selvsagt helst sett Jesper på banen, men slik situasjonen er blitt så er dette en god løsning for begge parter. Jesper er heldig som har flere talenter å spille på, og han har en stor fremtid i norsk TV om han selv ønsker det, sier administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal.

(NTB)