Fotballkjendis slo etter homseflørt

Den svenske fotballprofilen Glenn Hysén ble rasende da han ble antastet ved pissoaret på en flyplass. - Han tok meg på snurrebassen, sier Hysen.

Hysén, med fotballfortid i IFK Göteborg, Fiorentina og Liverpool, hadde mellomlandet i Frankfurt på vei hjem etter en TV-jobb i Italia. På flyplassen stakk han innom toalettet. Det ble ikke et hvilket som helst toalettbesøk.

Hysén snakket om det spesielle toalettbesøket på programmet Silikon på TV3. Spørsmålet var om han noen gang hadde blitt skikkelig forbannet. Og ja - det hadde han...

- Ved pissoaret sto det to fyrer. Jeg stilte meg opp midt i mellom. Etter et halvt minutt kom det en til. Han stilte seg ved siden av meg og begynte å bli nærgående, sier Hysén til Aftonbladet.

- Hva gjorda han da?

- Han tok meg rett på snurrebassen, den idioten.

- Han tok deg på kjønnsorganet?

- Ja. Helt instinktivt slo jeg til ham. Han føk rett inn i et toalett.

Hysén forteller at de andre på toalettet så vettskremte ut.

- En fyr trodde det var mordforsøk, sier han.

Hysén sjekket at alt gikk bra med vedkommende før han forlot toalettet.

- Man blir skremt over at man kan bli så forbannet.

- Hva følte du etterpå?

- Jeg var livredd. Hva om han hadde svimt av?

Hysén angrer overhodet ikke på det han gjorde. Anders Selin, leder av RFSL (Riksforbundet for seksuell likestilling), mener Hyséns oppførsel er uforsvarlig.

- Skulle han ha reagert på samme måte om det hadde vært en kvinne som hadde gjort dette. Hadde det vært «mindre farlig» da?

- Man får heller si fra at det ikke er ok, sier Selin.