Fotballklubb kunngjorde signering på samme måte som slottet da prinsen ble født

- Helt briljant.

MORSOMT STUNT: Til venstre stativet med kunngjøringen som forteller at en arveprins er født. I midten stativet som kunngjorde at Alan Tate (t.h) er klar for Yeovil Town. Foto:  AFP PHOTO / WILL OLIVER / NTB Scanpix og faksimile Yeovil Town på Twitter
MORSOMT STUNT: Til venstre stativet med kunngjøringen som forteller at en arveprins er født. I midten stativet som kunngjorde at Alan Tate (t.h) er klar for Yeovil Town. Foto: AFP PHOTO / WILL OLIVER / NTB Scanpix og faksimile Yeovil Town på TwitterVis mer

(Dagbladet): De fleste, enten de har ønsket det eller ikke, har fått med seg at Prins William og hertuginne Kate har blitt foreldre til en liten gutt. En stor mengde mennesker hadde samlet seg utenfor Buckingham Palace for å feire hendelsen, hvor det ble satt opp en offisiell gull-farget stativ som kunngjorde at det lille barnet var født.

Hendelsen har naturligvis preget engelske medier de siste dagene, og den engelske Championship-klubben Yeovil Town fant ut at de ville skape litt oppmerksomhet rundt en overgang. Fotballklubben har ikke for vane å skape de store overskriftene, verken hjemme eller her i Norge, men nå har et friskt stunt gjort klubben populær på Twitter.

Engelskmannen Alan Tate (30) har vært i Swansea siden 2004, nå tar han turen til Yeovil Town på lån. Det har blitt markert på samme måte som da den lille arveprinsen ble født, ved å sette opp ent liknende gull-farget stativ med navnet til fotballspilleren, tilsynelatende utenfor klubbens stadion.

- Yeovil fikk en forsvarsspiller trygt levert i dag klokken 13.00. Alan Tate har en signert en kontrakt frem til 2. februar 2014, står det skrevet i kunngjøringen.

Stuntet har fått mange Twitter-brukere til å trekke på smilebåndet.

- Helt briljant, skriver en bruker.

- Elsker dette, skriver en annen.