<strong>LIDENSKAP:</strong> Det nærmer seg utgivelsesdatoen for både FIFA 18 (på bildet) og Football Manager 2018. Foto: Frederic J. Brown / AFP Photo / NTB Scanpix.
LIDENSKAP: Det nærmer seg utgivelsesdatoen for både FIFA 18 (på bildet) og Football Manager 2018. Foto: Frederic J. Brown / AFP Photo / NTB Scanpix. Vis mer

Football Manager 2018 kommer ut i november

Fotballklubb la ut jobbannonse på Twitter - da rant innboksen over av spilleglade fotballidioter

Flaut eller fantastisk PR-stunt?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fotballklubben Chester FC, som spiller i National League, det femte øverste nivået i England, sparket i går manager Jon McCarthy.

I håp om å finne den riktige mannen eller kvinnen til den nå ledige jobben, gjorde klubben noe ganske så utradisjonelt - de skrev en jobbannonse på deres hjemmeside og delte den på Twitter.

I jobbannonsen skrev de at søkere bør ha erfaring fra et likt nivå, god økonomisk kontroll, utmerkede kontakter i fotballsamfunnet, være engasjerte i det lokale samfunnet, en ledertype, og ha evnen til å inspirere og jobbe med lag og organisasjoner.

Én ting glemte de derimot å skrive, men som fotballklubben Altrincham FC husket å opplyse om da de lyste ut en trenerstilling for ett år sida.

- Merk dere, CV-er for den ledige managerrollen kan ikke være basert på Football Manager- eller Championship Manager-oppnåelser, skrev klubben på Twitter.

Strømmet over

Allerede etter én time skjønte Chester FC at de hadde gjort en gigantisk tabbe.

- Wow, det var da fryktelig mange som spilte Football Manager, skrev klubben på Twitter.

Innboksen til styreformann Mark Maguire rant nemlig over av CV-er fra spillegale fotballidioter.

En person sendte inn sin karrierestatistikk fra å ha ledet Chester FC på spillet Football Manager til Maguire. Seinere fikk han et svar fra det som ser ut til å være styreformannen.

- Vi beklager at søknaden din ikke har vært suksessfull. Vi leter etter managere med en seiersprosent på minst 83,2 prosent.

Alt et PR-stunt?

Mens mange syntes påfunnet til klubben bare var artig, mente andre at det var pinlig.

Kanskje var det hele et PR-stunt.

- Gjennom alle disse ungene som forsøker å være morsomme, får de oppmerksomhet og publisitet av BBC Sport etc. Chester FC har lurt dere alle, skrev en Twitter-bruker.

- Danny forstår det, skrev Chester FC tilbake.

  • Football Manager 2018 er antatt å komme ut 18. november.
Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 16.02.2013 Dataspill som «Football Manager» har vært en viktig del av Ole Gunnar Solskjærs fotballkarriere. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer