Fotballklubben Marseille rystet av brutalt drap

Sportssjef:- Gata tok sønnen min.

 TRAGEDIE:  Den franske fotballenklubben var i sjokk da de fikk beskjeden om dødsfallet. Foto: Anne-Christine Poujoulat / AFP / NTB Scanpix
TRAGEDIE: Den franske fotballenklubben var i sjokk da de fikk beskjeden om dødsfallet. Foto: Anne-Christine Poujoulat / AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Fransk fotball er i sjokk. Sønnen til Marseilles sportsjef José Anigos, Adrien Anigo, ble skutt og drept på åpen gate i en forstad til den franske byen torsdag kveld.

Ifølge den franske avisen Le Point ble Adrien Anigo (30) skutt av to personer, som flyktet fra området. Anigo satt i en bil, og de to gjerningsmennene skal ha kjørt forbi på en motorsykkel og skutt ham med et automatvåpen gjennom vinduet.

- Mine og familiens tanker går til José Anigo, hans familie og alle i Marseille. Jeg er trist over de tragiske nyheten, skriver tidligere Marseille-spiller Joey Barton på Twitter.

Sønnen har tidligere vært i fengsel etter flere ran på midten av 2000-tallet, og har levd et turbulent liv, skriver  Le Parisien. Marseilles sportssjef har fått flere spørsmål om sønnen de siste årene, og i 2011 ga han følgende svar:

- Gata tok sønnen min, men det angår bare rettferdigheten. Hvem bryr seg om det i dag, nå eier han en sportsbutikk og har en kone og to barn, sa José Anigos.