Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotballnotiser

Barmby til Liverpool

Nick Barmby ga seg selv status som evig hatobjekt for Everton-fansen da han fredag kunngjorde at han kommer til å spille for erkerivalen Liverpool når serien starter om en måned. Avtalen som involverer Barmby skal være verdt 78,6 millioner kroner. 26-åringen var tilbake på det engelske landslaget under sommerens EM-sluttspill. (NTB-Reuters)

Real og Valencia i åpningen

10. september sparkes den spanske serien i gang igjen, og allerede i den første kampen får Valencia muligheten til å revansjere sist sesongs finaletap i mesterligaen for Real Madrid. Fjorårets vinner av den spanske ligaen, Deportivo La Coruna, møter Athletic Bilbao i sin første kamp. (NTB-Reuters)

Hutchison klar for Sunderland

Don Hutchison, som de siste sesongene har spilt for Everton, ble fredag formelt klar for Sunderland. Hutchison kostet 32,75 millioner kroner, og var fredag storfornøyd. -Jeg tvilte ikke, jeg var desperat etter å komme til Sunderland. Det er en stor klubb, og det er hjemme for meg, sa Hutchison. (NTB-AFP)

Kirsten blir i Leverkusen

Den tyske landslagsspissen Ulf Kirsten har blitt enig med Bayer Leverkusen om en ny ettårskontrakt med klubben. 34-åringen vil også bli tilbudt en jobb i klubbens trenerteam etter at hans profesjonelle karriere er over. Kirsten har scoret 158 mål på 286 kamper, og har spilt for Leverkusen i ni år. (NTB-AFP)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media