Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotballnyheter fra England

David Thompson har fått beskjed om at han kan forlate Liverpool dersom andre klubber er interesserte. Nå har Coventry lagt inn bud på den talentfulle høyrevingen. Les også flere nyheter fra britisk fotball.

- Jeg vil helst bli i Liverpool, men dersom manageren ikke ønsker meg er det liten vits i å bli, sier Thompson til Sky Sport.

Thompson debuterte på Liverpools førstelag allerede i 1996, men det var først i fjorårssesongen han virkelig fikk vist hva han er god for. Kjøpene av Nick Barmby og Bernard Diomede har imidlertid gjort unggutten overflødig på Anfield, og en overgang verdt 33 millioner kroner er derfor sannsynlig. Thompson står med 48 seriekamper og fem scoringer for Liverpool.

Coventry-manager Gordon Strachan gir seg imidlertid ikke med det. Aston Villas Julian Joachim og West Bromwich Albions Lee Hughes skal også stå på ønskelista som erstattere for Robbie Keane og Noel Whelan som nylig forsvant fra klubben.

Björklund erstatter Ehiogu

Aston Villas Ugo Ehiogu er ønsket både av Sunderland, Middlesbrough og Manchester City. Sistnevnte har lagt inn et bud på 80 millioner kroner, men Villa har så langt vært motvillige til å selge fordi West Bromwich har krav på halvparten av en eventuell overgangssum.

Nå kan Ehiogu imidlertid få ønsket om overgang oppfylt fordi Sveriges landslagsspiller, Joachim Björklund, skal være tilgjengelig for rundt 40 millioner kroner. Björklund har slitt med å spille seg inn på laget i Valencia det siste året.

Weah til City

AC Milans George Weah var på utlån til Chelsea i våres. Det har fått øyerikes managere til å øyne muligheten til å sikre seg spissen på permanent basis. Fulham har lenge jaktet på Weahs underskrift, men nå har også nyopprykkede Manchester City kastet seg inn i jakta.

Manager Joe Royle skal ifølge engelske aviser være villig til å betale de 270.000 kronene i uka som Weah forlanger.

Arsenal vil ha Sinclar

Arsenal fortsetter på sin side jakten på erstatteren til Marc Overmars og denne gangen skal man være interesert i West Hams Trevor Sinclair. Vingen kom til klubben fra Queens Park Rangers i 1998, og har scoret imponerende 20 mål på 86 opptredener for London-klubben.

Samtidig er Gunners fortsatt interessert i Barcelonas Boudewijn Zenden.

Celtic forsterker

I Celtic er Martin O'Neill fortsatt opptatt av å forsterke laget i et forsøk på å ta igjen det forspranget erkerival Rangers har skaffet seg de siste sesongene. Leicesters Neil Lennon har lenge vært linket til Celtic Park, og O'Neill gjør nå et siste forsøk på å sikre seg den ettertraktede midtbanespilleren.

Newcastle-spiller skadet

Newcastle må belage seg på å klare seg uten sin dyrt innkjøpte argentiner Christian Bassedas. Den teknisk gode midtbanespilleren er skadet, og vil ikke være tilbake på banen igjen før om tidligst seks uker.

Mandagens treningskamper:

Arbroath - Livingston 0-2

Basingstoke - Southampton 0-0

Boston Utd - Northampton 3-1

Burnley - Newcastle 0-1

Dagenham & Red - Gillingham 1-3

Exeter - Wimbledon 2-5

Grantham - Scunthorpe 1-4

Grimsby - Luton 1-1

Hull - Derby 1-2

Plymouth Argyle - West Ham 2-6

Portadown - Leicester 0-1

Preston - Everton 0-5

Stevenage - Peterborough 1-0

Worksop - Halifax 5-2

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media