Fotballpresident vil tilgi Mikel

På grunn av Norge-trøbbel.

(Dagbladet.no): John Obi Mikel er for tida utestengt fra det nigerianske landslaget, blant annet fordi Chelsea-spilleren unnlot å møte opp på treningsleir i slutten av mai.

Nå vil fotballpresident Ibrahim Galadima ha forsoning. Blant annet fordi 20-åringen hadde det tøft i Norge.

- Jeg synes NFA ikke lenger skal hamre løs på guttungen, spesielt fordi han har vist anger. Det er ikke bra at gutten ikke respekterer kampene våre, jeg støtter ikke slikt. Men NFA må også ta hensyn til omstendighetene hans, rundt overgangen fra Norge til England og problemene han fikk da han kom til Chelsea, sier Galadima til The Vanguard.

NFA-sjefen forteller at Mikel ofte ikke svarer når han blir tatt ut på landslaget. Midtbanespilleren ønsket heller ikke å forklare sine forfall.

Det tror Galadima skyldes ustabilitet i London, og peker på Mikel ble refset for unnasluntring også av Chelsea-sjef Jose Mourinho.

- Hvis dere husker, så dro gutten til Chelsea og kom for seint på treninger. Han hadde holdningsproblemer, før han forandret seg. Det kan hende han ikke har noe i mot NFA og Nigeria. Kanskje han bare ikke forsto betydningen av internasjonal fotball? Tross alt, han kan få problemer med arbeidstillatelsen hvis han ikke spiller landskamper, sier Galadima til avisa.

UNNSKYLDER MIKEL: Fotballforbundet i Nigeria (NFA) ønsker å løse tvisten med John Obi Mikel
UNNSKYLDER MIKEL: Fotballforbundet i Nigeria (NFA) ønsker å løse tvisten med John Obi Mikel Vis mer
SPILTE I FEBRUAR: Mikel var med i treningskamp i London i februar, men møtte ikke opp til kvalikkampene i sommer.