Fotballpresidenten sitter trygt

Fotballpresident Per Ravn Omdal får varm støtte av andre sentrale fotball-ledere i Norge. Til tross for alt bråket og turbulensen, er Omdal uten opposisjon i Ball-Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Omdal er en bra mann for Fotball-Norge. Kjenner sier Omdal snylter på fotballen, men det er det Kjenner som gjør. Omdal er en av lederne i idretts-Norge som er kjent internasjonalt og er en respektert mann i utlandet. Hvorfor skulle han ikke være bra nok for Norge? spør Skutle.

Og han får støtte av flere av sine Tippeliga-kolleger.

- Er Per Ravn Omdal rett mann til å styre Norges Fotballforbund?

Olav Boksasp, sportslig leder Molde:

- Ja, det synes jeg definitivt. Omdal har veldig god kontakt med grasrota i Norge, samtidig som han har gode kontakter internasjonalt. Jeg mener helt klart at han er den riktige mannen for oss. Han har stor lokal kunnskap og forankring.

Bjørn Dahl, klubbdirektør Brann:

- Jeg har overhodet ingen problemer med at Omdal leder NFF. Det synes jeg er helt topp. Omdal er flink, han har mange følere inn mot UEFA og FIFA, og det er viktig for norsk fotball. Vi er tross alt et lite forbund.

Inge Valen, klubbformann Viking:

- Jeg kan ikke fatte å begripe at svaret på det er annet enn ja. Han har vist i mange år at han gjør en god jobb.

Per A. Bakke, leder Moss:

- Han har støtte i norsk fotball og lang erfaring så vi får tro han er det. Jeg har ingen ting å utsette på han.

Gunnar Wilhelmsen formann Tromsø:

- Omdal har gjort en formidabel jobb for norsk fotball. Han har full støtte fra meg.

Erik Holmberg, leder Odd Grenland:

- Totalt sett er Omdal rett mann. I enkelte saker kan man være uenig med forbundsstyrets vedtak. Jeg personlig har full tillit til Omdal som fotballpresident.

MANGLER OPOSISJON: Fotballpresident Per Ravn Omdal er nesten uten uvenner i fotball-Norge. Ingen av Tippeligalederne ønsker å rokke ved hans posisjon.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer