Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotballpresidentens årslønn: 1,166 millioner

Fastsatt onsdag, uten hans egen viten.

UVITENDE: Fotballpresident Terje Svendsen fikk sin godtgjørelse fastsatt onsdag. Han kjente ikke til summen selv da Dagbladet spurte. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
UVITENDE: Fotballpresident Terje Svendsen fikk sin godtgjørelse fastsatt onsdag. Han kjente ikke til summen selv da Dagbladet spurte. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ULLEVAAL (Dagbladet): Norsk fotballs øverste leder - Terje Svendsen - har allerede satt sitt preg på fotballstyrets arbeid, men da godtgjørelsen hans ble bestemt på styremøtet onsdag måtte han på gangen. På dagens frokostmøte på Ullevaal Stadion kunne NFFs assisterende generalsekretær Kai-Erik Arstad fortelle den nyvalgte presidenten at beløpet er 1,166 millioner kroner i året.

Det er en oppjustering på én prosent fra den lønna forgjengeren Yngve Hallén mottok som fotballpresident.

Det har vært mye snakk om lønningene i Norges Fotballforbund. Og at generalsekretæren, toppfotballsjefen og flere tjener for mye. Men presidentens godtgjørelse vil ikke bli møtt med kritikk.

Den er under halvparten av det de best betalte på Ullevaal Stadion hever i lønn. Generalsekretær Kjetil Siem tjente 2,7 millioner kroner i 2014, mens toppfotballsjef Nils Johan Semb mottok 2,67 millioner.

- Jeg var ikke tilstede da godtgjørelsen ble bestemt så jeg vet ikke hva den er, sa Terje Svendsen da Dagbladet stilte spørsmål om hans eget beløp.

Nå vet han det. 

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!