Fotballprofiler tatt på fersken

Nå åpner klubben sak.

AKSJON: Politiet stormet en strippeklubb på Tenerife. Det de fant på innsiden vekker oppsikt. Foto: @PoliciaLocalSC / Twitter. Vis mer
Publisert

Det var 20. november - sist fredag - at politiet i Santa Cruz, Tenerife, rykket ut til en adresse etter brudd på smittevernreglene.

Tenerife er nemlig fortsatt under «kode rød», og opplever som mange andre europeiske land en ny smittebølge. Derfor reagerer også politiet når smittevernreglene brytes.

Lørdag rykket de altså ut til det som skal være en strippeklubb på den spanske ferieøya. Der fant de blant annet to profiler fra Tenerifes fotballag i Segunda B - ligaen under toppdivisjonen i Spania. Det skriver Marca.

- Klubben har innledet en intern utredning for å finne ut hva som har skjedd, skriver Tenerife.

Klubben opplyser at de oppretter disiplinærsak. Videre beklager de hendelsen.

- Tenerife beklager dypt oppførselen som er uakseptabel uansett sammenheng, og enda mer nå med tanke på helsesituasjonen, melder klubben.

Ifølge politiet hadde ikke strippeklubben noen lisens, og i tillegg til at det ble røyket inne, skal gjestene ha brutt munnbindreglene. Det skal også ha blitt funnet narkotika. Totalt skal et tjuetall personer ha blitt bortvist fra stedet.

På grunn av smittebølgen skal alle offentlige steder i Spania nå stenge klokka 23.00, og bare en tredel av mulig kapasitet utnyttes på spisesteder. Enmetersregelen gjelder også her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer