Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Italiensk fotball:

Fotballreporter fikk nakenbilder lekket: - Etter tre dager brøt jeg sammen

- Telefonen min ville ikke stoppe...

HACKET: Fotballreporter og programleder Diletta Leotta fra Italia opplevde at intime bilder ble lekket på internett. Nå snakker hun om marerittet. Foto: NTB Scanpix
HACKET: Fotballreporter og programleder Diletta Leotta fra Italia opplevde at intime bilder ble lekket på internett. Nå snakker hun om marerittet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Programleder og tv-reporter Diletta Leotta (25) fra Sky Sports Italia opplevde manges mareritt da private nakenbilder - både ekte og falske - ble lekket på internett.

Det skal ha vært hackere som sto bak ugjerningen og fikk tilgang til italienerens mobiltelefon.

Al prossimo sabato! #lacasadellaserieB

A photo posted by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on

Det hele startet i fjor og nå snakker Leotta ut:

- Jeg ønsker å si til alle jenter og gutter som har opplevd det samme: Ikke føl dere skyldige, sier Leotta, gjengitt av blant annet Daily Mirror og The Sun.

Hun forteller:

- Telefonen min ville ikke stoppe. Det ringte, sms, WhatsApp... Jeg gråt ikke i starten. Jeg fant styrke jeg ikke visste jeg hadde. Etter tre dager brøt jeg sammen, sier 25-åringen.

Programlederen har over 1 million følgere i sosiale medier, blant annet på bildetjenesten Instagram.

Ultima giornata del #2016 #lacasadellaserieB

A photo posted by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on

Hun forteller at det er gamle bilder som fant veien til offentligheten.

- Det kan hende jeg sendte bilder til noen, hvertfall noen av dem. Jeg hadde ikke sett dem på årevis og trodde de var slettet. Jeg vil ikke beskrive dem som sexy. Noen må ha hacket min iCloud-konto (lagringssted for blant annet bilder), sier Leotta.

Leotta er et kjent tv-ansikt som jobber med italiensk fotball og Serie B. Hun mottok støtte fra ulike hold etter at saken ble kjent i hjemlandet i fjor.

- Alle har rett til å gjøre som de vil. På godt og vondt. De som har gjort dette er noen rasshøl, lød meldingen fra den italienske fotballstjernen Mario Balotelli.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling