Fotballsjefen forsvarer Zlatan

Og nå skjermes de svenske VM-stjernene.

(Dagbladet.no): Zlatan Ibrahimovic likte dårlig at svenske fotografer ønsket å knipse et bilde av superstjernen på en utecafè i Bremen i går.

Juventus-stjernen gjemte ansiktet i hendene og ropte til fotografen at «Dette er privat!» - tydelig lite fornøyd med å bli fotografert.

Nå tar svenskene grep for å unngå liknende episoder resten av verdensmesterskapet.

- Zlatan er bare et menneske

- Det er mennesker vi snakker om , og det er vel greit å reagere, sier den svenske fotballsjefen Lars Richt til Expressen.se.

- Vi vurderte Bremen for å være en rolig og koselig by som spillerne kunne bevege seg fritt i, og det var også derfor vi valgte et hotell så nær byen.

Nå spørs det altså om Bremen får se så mye mer til Sveriges fotballhåp.

-Enormt medietrykk

HISSIGPROPP: Zlatan har slitt med både sviktende form og innpåslitne fotografer i det siste. Nå skjermes svenskene fra det enorme medietrykket. Foto:AP/SCANPIX
HISSIGPROPP: Zlatan har slitt med både sviktende form og innpåslitne fotografer i det siste. Nå skjermes svenskene fra det enorme medietrykket. Foto:AP/SCANPIX Vis mer

- Vi håper det er forståelse for at vi og spillerne ikke kan være tilgjengelige hele tiden. Når noe slikt hender, så påvirker det naturligvis situasjonen. Til slutt vil ikke spilleren gå ut i det hel tatt, sier Richt.

Og Richt bekrefter at medietrykket er voldsomt få dager før VM sparkes i gang.

- Interessen var stor i VM 2002 og EM 2000 også, men ingenting i forhold til i dag.

<B>VM-OPPLADNING:</B> Zlatan lader opp til VM sammen med den svenske troppen i Bremen. Men alt er ikke bare fryd og gammen fa dager før avspark.