Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Preston-spiller Kevin O'Connor fikk lottokupong av gudfaren

Fotballspiller fikk lottokupong til jul. Endte opp som mangemillionær

Det ble en veldig god jul for irske Kevin O'Connor.

VINNERLODDET: Kevin O'Connor fikk en lottokupong til jul. Den viste seg å være verdt mye penger. Foto: Matt Bunn/BPI/REX/Shutterstock
VINNERLODDET: Kevin O'Connor fikk en lottokupong til jul. Den viste seg å være verdt mye penger. Foto: Matt Bunn/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 1. nyttårsdag måtte Preston North End-spiller Kevin O'Connor finne seg i å se lagets kamp fra benken. Hjemmelaget tapte 3-2 mot Middlesbrough, og 22-åringen reiste skuffet hjem til Irland for å besøke familien.

Her fikk han en kraftig opptur.

Starten på det nye året kunne ikke blitt bedre for fotballspilleren, som fikk seg en stor overraskelse da han returnerte til hjemlandet. Før jul hadde han fått en lottokupong i gave fra gudfaren og onkelen, Peader Murphy, og den viste seg å være verdt nesten ti millioner kroner.

- Jeg tror ikke det har gått opp for meg ennå, sier O'Connor til BBC.

- Utrolig

Mora til fotballspilleren, Breda, hadde hørt at vinnerkupongen hadde blitt solgt i deres nabolag og ba derfor sønnen sjekke tallene.

- Etter at jeg hadde lett litt sendte jeg et bilde av billetten, men jeg hadde vanskelig for å tro at jeg hadde vunnet én million euro, forteller han.

Den unge fotballspilleren, som gikk fra Cork til Preston i juli, har foreløpig ikke bestemt seg for hva han skal bruke pengene på.

- Det har vært noen utrolige dager, men jeg har ikke noen umiddelbare planer for pengene. Jeg må bruke et par dager på å ta avgjørelsen. Det viktigste for meg var at familien var sammen med meg, og de vil være en del av planene mine, forteller O'Connor.

Venstrebacken har kamper for Irland på U17- og U21-nivå.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!