Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotballspiller funnet død i sitt eget hjem

Ble 25 år.

TRAGISK: En 25-årig 2. divisjonsspiller ble funnet død i sin egen leilighet. Foto: Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
TRAGISK: En 25-årig 2. divisjonsspiller ble funnet død i sin egen leilighet. Foto: Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer

Vindbjart-spilleren Simen Gimmestad er død, bare 25 år gammel, melder Fædrelandsvennen.

«Simen Gimmestad ble i dag morges funnet livløs hjemme i sin egen leilighet. Sannsynlig dødsårsak er epilepsianfall», opplyser spillerens familie gjennom Vindbjart-trener, Steinar Skeie.

Vindbjart endte på sjetteplass i 2. divisjon avdeling 3 denne sesongen.

- Det er med stor sorg vi mottok dødsbudskapet. Han var et fantastisk menneske som setter dype, fine spor etter seg, sier Skeie til lokalavisen.

Gimmestad ble utsatt for en grov voldshendelse i 2014. Han mistet 60 prosent av synet på det ene øye etter å ha fått et ølglass i ansiktet. Gjerningsmannen ble dømt til seks måneders fengsel.

Simen Gimmestad var tilbake på fotballbanen bare måneder etter overfallet.

- Det var skikkelig gøy å være tilbake. Jeg fikk en fantastisk velkomst da jeg kom inn - det var veldig rørende, sa Gimmestad til Fædrelandsvennen den gangen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media