<strong>SKADD:</strong> Martin Bakkejord Skolbekken fra Akershus ble skadd i jordskjelv på øya Kos i Hellas. Han må amputere begge beina fra knærne. Foto: Jan Erik Hæhre / Raumnes
SKADD: Martin Bakkejord Skolbekken fra Akershus ble skadd i jordskjelv på øya Kos i Hellas. Han må amputere begge beina fra knærne. Foto: Jan Erik Hæhre / Raumnes Vis mer

Jordskjelv på Kos:

Fotballspiller Martin (22) må amputere begge beina etter ulykke på Kos

«Skal bruke all den støtten jeg har fått som motivasjon til å bygge meg opp til å bli en enda bedre person enn det jeg var».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Martin Bakkejord Skolbekken (22) fra Nes i Akershus ble rammet av jordskjelvet på den greske øya Kos 21. juli.

Skolbekken ble kritisk skadd og seinere fløyet til et sykehus på Kreta. 22-åringen er aktiv fotballspiller for Funnefoss/Vormsund (FUVO) i 3. divisjon der han har spilt godt over 100 kamper.

Nå skriver han i en sterkt Facebook-innlegg at begge beina må amputeres og at fotballkarrieren er over.

«Må få rette en stor takk til alle som har sendt meg melding og støttet meg, dette hjelper! En saga er over for min del etter ulykken som skjedde i Kos. Jeg må amputere opp til knærne på begge beina, så min tid som aktiv fotballspeller er over. Det er helt jævlig, rett og slett», skriver Skolbekken.

Han skriver videre:

«Fotballen har vært en del av meg i 22 år og kommer fremdeles til å være en viktig faktor bare ikke på samme måte som før. Visse dager kommer til å være gode og noen dager kommer til å være dårlig, men med all den støtten jeg har så vet jeg at jeg alltid har noen som jeg kan prate med om jeg må det», skriver nesbuen.

Dagbladet får opplyst at Skolbekken nå er innlagt ved Ahus. Han kom tilbake fra Hellas torsdag kveld. Lokalavisa Raumnes har også omtalt Skolbekkens melding i dag.

Ifølge Romerikes Blad skal ulykken ha oppstått da en murvegg raste over ham.

Skolbekken var på reise sammen med lagkamerater i FUVO som måtte grave ham fram etter jordskjelvet.

«Framtiden er veldig uvisst akkurat nå. Det første som kommer til å skje er at jeg skal bruke all den støtten jeg har fått som motivasjon til å bygge meg opp til å bli en enda bedre person enn det jeg var. Jeg kommer til å få proteser slik at jeg kan gå, løpe, sykle, svømme osv så det er ingen fare med det. Dette kommer til å bli bra ! Peace out!» skriver Skolbekken.

Dagbladet har fått tillatelse av familien til å gjengi innholdet i Facebook-innlegget.

PANIKK: Like etter et jordskjelv som målte en styrke på 6,7. Nordmenn forsøker å finne vennene sine, og samler seg utenfor bygninger i gatene. Video: Mats Jacobsen / Tipser Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer