Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotballspiller skutt og drept - forsvarte sønn (6 mnd)

Under ran.

DREPT: Den argentinske fotballspilleren Rodrigo Espindola ble skutt og drept i går natt. Foto: Det argentinske fotballforbundet
DREPT: Den argentinske fotballspilleren Rodrigo Espindola ble skutt og drept i går natt. Foto: Det argentinske fotballforbundet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Argentinsk fotball rystes av et drap på fotballspilleren Rodrigo Espindola (26). 26-åringen spilte på Buenos Aires-klubben Nueva Chicago i 2. divisjon.

- Vi er i sorg og i sjokk. På vegne av Det argentinske fotballforbundet vil vi vise vår støtte til familien, venner og hele samfunnet rundt ham, sier Luis Segura, president i Det argentinske fotballforbundet i en pressemelding.

Espindola ble drept av skudd i brystet og dette skal ha skjedd under et innbrudd i mannens hjem, skriver ESPN.

26-åringen hadde nettopp ankommet hjemmet sitt i Buenos Aires med kona og parets sønn på seks måneder da det fatale inntraff. Overvåkningsvideo på stedet viser at Espindola parkerer bilen i garasjen da ranerne slår til.

Avisa Clarin skriver at Espindola fikk øye på ranerne og rakk å stenge garasjeporten for å beskytte sønnen og kona. Rett etterpå blir han skutt i brystet.

Fotballspilleren ble fraktet til sykehus, men døde senere av skadene.

Saken har fått stor oppmerksomhet i Argentina og stjerner som Manchester Citys Sergio Agüero har uttrykt sin sorg.

- All min støtte til familien og venner av Rodrigo Espindola i denne vanskelige tida, skriver Agüero på Twitter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!