Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotballspiller skutt og drept på vei hjem fra trening

Ble bare 20 år.

DREPT: Den 20-år gamle Anzji-spilleren Gasan Magomedov  ble skutt og drept natt til søndag - etter å ha spilt fotball med noen kamerater. Foto: Anzji FC
DREPT: Den 20-år gamle Anzji-spilleren Gasan Magomedov ble skutt og drept natt til søndag - etter å ha spilt fotball med noen kamerater. Foto: Anzji FC Vis mer

(Dagbladet): Den russiske fotballspilleren Gasan Magomedov ble skutt og drept natt til søndag, melder Anzji på sine hjemmesider.

Spilleren ble skutt mens han kjørte hjem til sine foreldre i Dagestan i går kveld.

20-åringen skal ha vært ute og spilt fotball med noen kompiser i går kveld. Han ringte sine foreldre mens han kjørte hjem, men en gang etter telefonsamtalen skal foreldrene ha hørt en serie med skudd bli avfyrt.

Da de kom ut så de hvordan bilen var skutt i stykker, med Gasan Magomedov sittende inni.

Spilleren ble fraktet til sykehus, men livet sto ikke til å redde.

Anzji skriver på sine hjemmesider at motivet bak drapet er uklart. 20-åringen spilte til vanlig på reserve- og ungdomslaget i klubben.

Klubben skriver at de alle nå er i sorg over deres tapte spiller. Men de vil likevel jobbe for at Nord-Kaukasus skal være et bra sted å bo.

- Våre kondolanser går til Gasans familie. Jeg håper myndighetene vil finne ut hvem som står bak drapet og at de får straff som fortjent. Tross forsøk på å destabilisere situasjonen i Dagestan, vil vi fortsette å leve og jobbe for at Dagestan skal bli et fredelig sted, sier klubbdirektør, Sergey Korablev, til klubbens hjemmeside.