Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotballspiller sloss for underbuksa

River Plate-spillerene forsvarte seg med nebb og klør i natt. Klubbens egne tilhengere prøvde å rappe både drakter, shortser - og underbukser - etter ligaseieren.

Episoden skjedde etter at den argentinske klubbe sikret seg ligamesterskapet etter 3-0 borte mot Ferro Carril Oeste.

Øyevitner forteller til Reuters at omlag 100 fans brøytet seg inn på banen etter kampslutt. Målet var å skaffe seg spillereffekter som souvernirer.

Spillerne var halveis på æresrunden da tilhengerne ble altfor nærgående og klåfingrete. Veteranen Eduardo Berizzo fikk den rød-hvite trøya dratt av seg og falt i bakken under presset.

Den argentinske landslagskeeperen Roberto Bonano blødde fra nesa etter at han forsvarte det eneste plagget han hadde på kroppen: Underbuksa.

Flere av tilhengerne sloss også seg i mellom om trøya til backen Mario Yepes.

Til slutt måtte politiet rykke inn og fjerne fansen fra de vettskremte spillerne. 100 personer ble arrestert etter tumultene.

JUBLET: River Plate-spillerne Pablo Aimar (t.h.) og Eduardo Coudet feirer seieren i det argentinske ligamesterskapet. Etterpå ble det tøffere for dem.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling