- Fotballspillere er avskum

Tidligere styreformann i Tottenham langer ut mot ballsparkerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tottenhams tidligere styreformann Sir Alan Sugar er av det frittalende slaget. Og nå har Sugar, som fortsatt eier en stor aksjepost i londonklubben, tatt bladet fra munnen og sagt sin hjertens mening om fotballspillere.

- Fotballspillere er avskum, reint avskum. De vet ikke hva ærlighet og lojalitet betyr. De er det største avskummet som går på denne planeten, og hvis de ikke var fotballspillere ville de fleste av dem sitte i fengsel, sier Sugar til Sunday Telegraph.

De siste åra har engelsk fotball blitt hjemsøkt av en serie skandaler. Seksuelle overgrep, voldtektsanklager, gambling, dop og alkoholproblemer, er alle stygge pletter som har satt seg på ryktet til engelske ballsparkere.

- Dolker deg i ryggen

Den siste kontroversen Sugar var i som styreformann i Tottenham var forøvrig Sol Campbells overgang til erkefienden Arsenal.

Campbell lovet da lenge å skrive under en ny kontrakt med Tottenham, men endte opp med å gå grats til hatklubben Arsenal - etter å ha startet som lærling i klubben ni år tidligere.

- Ikke tro på et ord som kommer ut av munnene deres. Stol aldri på en fotballspiller. Hvis de ikke får det som de vil, dolker de deg i ryggen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer